Eladó lakás Budapest IX. kerület 120 nm
Eladó lakás Budapest IX. kerület 120 nm
Eladó lakás Budapest IX. kerület 120 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 8118673
Referenciaszám: LK080625
Feltöltve: 1 hónapja

Budapest IX. kerület eladó téglalakás 3 szobás: 134,9 millió Ft

134,9 millió Ft
1 124 167 Ft/m²
120 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
7. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 391 514 Ft
Második évtől
534 302 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ELADÓ egy a Citadellára és a budai várra PANORÁMÁS, DUPLA KOMFORTOS, belső két szintes lakás FINN SZAUNÁVAL és 3 LODZSÁVAL! Az ingatlan a 2008-ban épült, szépen karbantartott társasház zárószintjén helyezkedik el. A szinten csak ez az egy lakás található, erre az emeletre kulcsos lift visz fel. A liftből kilépve, a lakás bejárata előtt van egy 13 m2-es fedett terasz, ami tökéletes hely egy kis pihenésre, a reggeli kávé elfogyasztására. A bruttó 120 m2-es lakás alsó szintjén (71,86 m2 + lodzsák) az előtérből nyílik egy WC-s, kádas fürdőszoba, a gépesített, jól felszerelt konyha, a tágas étkező, a nappali, valamint egy szoba. A felső szinten (nettó 42,19 m2) van egy hálószoba leválasztott gardróbbal, egy WC-s zuhanyzó, egy dolgozónak, társalgónak használható nyitott tér, amiből egyszerűen leválasztható egy további hálószoba. A szobák tágasak, világosak, három égtáj felé néző ablakokkal és lodzsákkal, ahol gyönyörködhet a PANORÁMÁS KILÁTÁSban a Citadella, a Gellért-hegy és a budai vár irányába. A lakás LÉGKONDICIONÁLT, gáz cirkó fűtéssel rendelkezik. A kényelmet, az otthoni kikapcsolódást egy FINN SZAUNA teszi teljessé. A lakáshoz opcionálisan megvásárolható egy 15 m2-es, 3 m belmagasságú HATALMAS TÁROLÓ, valamint két autó számára PARKOLÓHELY a teremgarázsban. Az ingatlan a 9. kerület rehabilitációs részén helyezkedik el, közel a Haller utcához, a gyönyörűen parkosított Dunaparthoz.. Lokációját tekintve a közelben találhatók közintézmények, bevásárlási lehetőség, éttermek egyaránt. A belváros a 2/2B/23/24-es villamossal, buszokkal néhány perc alatt elérhető. Ha további kérdése van, vagy szeretné megtekinteni az ingatlant keressen bizalommal! Amit az Ön számára biztosítani tudok: ingatlanok eladásának és vásárlásának teljes körű ügyintézése, ingyenes tanácsadás, értékbecslés, megbízható ingatlanos szakjogász, energetikus,. hitelügyintézés a legjobb feltételekkel, gyorsan és díjmentesen.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
8
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2008
Erkély:
12 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
duplakomfortos
saját parkoló
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
panoráma
amerikai konyha
étkező
gardrób
erkély
beépített konyhabútor
beépített szekrény
gépesített
vízórás
hőszigetelt
lift
riasztó
kaputelefon
klíma
parkettás
reluxa

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 70 708 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 70 708 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY