Eladó lakás Budapest IX. kerület 87 nm
Eladó lakás Budapest IX. kerület 87 nm
Eladó lakás Budapest IX. kerület 87 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8129979
Referenciaszám: H484892-4658519
Frissítve: 2 napja

Budapest IX. kerület eladó téglalakás 3 szobás: 89,9 millió Ft

89,9 millió Ft
1 033 333 Ft/m²
87 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 260 913 Ft
Második évtől
356 069 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Új tulajdonosát keresi az Orczy-kert és a Ludovika közvetlen közelében egy 87 m2-es, FELÚJÍTOTT, jó adottságokkal rendelkező, kiadásra ideális, 3 szobás lakás. Amennyiben jó ár-érték arányú és könnyen kiadható ingatlant keres, ezt a lakást feltétlenül nézze meg! KÖRNYÉK és KÖZLEKEDÉS: - IX. kerület, Ferencváros, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem – Ludovika Campus vonzáskörzete. - A környék jó infrastruktúrával és közlekedéssel rendelkezik. - 5 perces sétatávolság az M3-metró, számtalan busz és villamos járat, melyekkel a város bármely pontja kényelmesen megközelíthető. - 10 perces körön belül elérhető a Kerekerdő park, a megújult Orczy-kert, ahol 26 hektárnyi területen piknikezhetünk, csónakázhatunk. - A Népliget szintén 10 perc alatt érhető el, amely a főváros kedvelt pihenőhelye és kulturális centruma. TÁRSASHÁZ: - 1908-ban épült, 3 szintes, 42 lakásos társasház. - Külső és belső homlokzata jó állapotú. - Lakóközössége csendes, vegyes korosztály. LAKÁS: - Földszinti, 87 m2-es, teljes körűen és frissen felújított ingatlan. - A lakás mind műszakilag mind esztétikailag megújult. - Elosztása: konyha-étkező, WC, közlekedő, 3 külön nyíló fekvő galériás szoba, két külön helyiségben fürdő-wc. - A konyha-étkező nyugati, a szobák keleti tájolásúak és a nagy ablakoknak köszönhetően világosak. - A szobák laminált parkettával, a vizes helyiségek, a közlekedő és a konyha-étkező modern járólappal burkolt. - Az új konyhabútor beszerelése jelenleg is zajlik. - A három önálló szobában fekvő galériákat alakítottak ki, ezzel szeparált, kb 30 m2-es külön élettereket biztosítva. - Az átalakítás és kivitelezés célja a minél jobb hasznosíthatóság volt. - A lakás a jelenlegi piaci viszonyoknak megfelelően, szobánként legalább havi 120-140 eFt/ hó díjért kiadható. - Fűtését-hűtését jelenleg klímák biztosítják és éjszakai áram is rendelkezésre áll a kedvezőbb költségek miatt. - Az ingatlanban jelenleg gáz nincs, a vízfogyasztást külön mérőórák mérik. - Közös költsége 20.000 Ft/hó. - A társasház nem tiltja a rövid távú kiadást. AZ INGATLAN MEGTEKINTHETŐ: - személyesen, - online személyes bejelentkezéssel. FINANSZÍROZÁSBAN ONLINE ÜGYINTÉZÉSSEL IS SEGÍTÜNK: - Bank-független hitelcenterünk díjmentesen versenyezteti minden bank és hitelintézet ajánlatát. - Nincs más dolga, mint beszélgetni munkatársunkkal, majd a megversenyeztetett ajánlatokból kiválasztani a hosszútávon is a legmegfelelőbb konstrukciót. - Szakértőink 20 éves szakmai tapasztalattal és egyedi igényekre szabott, fogyasztóbarát lakáshitelekkel, babaváró hitellel, teljes körű CSOK PLUSZ ügyintézéssel várják. - Előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is. Kérdés esetén és megtekintési időponttal kapcsolatban várom hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1908
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
lift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Brettschneider Ivett Otthon Centrum-Bicskei utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 467 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Brettschneider Ivett Otthon Centrum-Bicskei utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 467 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY