Eladó lakás Budapest V. kerület, Belváros 310 nm
Eladó lakás Budapest V. kerület, Belváros 310 nm
Eladó lakás Budapest V. kerület, Belváros 310 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 6728497
Referenciaszám: M115547
Frissítve: ma

Budapest V. kerület eladó téglalakás 9+1 fél szobás: 736,7 millió Ft

736,7 millió Ft
2 104 866 Ft/m²
310 m²
Alapterület
9+1 fél szoba
Szobák száma
5. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 2 138 100 Ft
Második évtől
2 917 879 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kivételes körpanorámás penthouse a Belvárosban A belváros frekventált részén az Egyetem térhez közel található társasház legfelső emeletén található 4 lakást együtt kínáljuk értékesítésre, ezek jelen állapotban egy 222 m2 + 85 m2 terasz kialakítású attraktív penthouse, valamint három kisebb lakás - 40-30-15 m2-es garzon , de a lakások akár egybenyithatóak, a terek alakíthatóak. A penthouse alsó szintjén egy 55 m2-es nappali-étkező-konyhát, egy 20 m2-es hálót, 11 m2-es teraszt találunk, valamint a legmodernebb design fürdőt ill. gardróbot. Az emeleten került kialakításra a háló szint, ahol 5 hálószobát és 3 fürdőt helyeztek el. A második szinten nyitották ki a teraszt, amelyen a szauna és jacuzzi kapott helyet, illetve innen lehet megközelíteni az 50 m2-es tetőteraszt is. Mivel a lakás legfelső emeleti saroklakás, így valamennyi helyiségből kiváló panorámát élvezhetünk, a teraszokról pedig a teljes belváros, a Gellért-hegy és a Budai Vár látványa tárul elénk. További két kisebb lakás amerikai konyha - fürdő - tároló kialakítású, a legkisebb minigarzon mindössze 15 m2-es. Ajánlatunk a 4 egységet egyben kínálja, valamint fontos kiegészítő információ, hogy jelenleg hosszútávú bérleti szerződéssel kerül hasznosításra, a konstrukció 9 éves megtérülést biztosít. Az ingatlan fűtését - hűtését fan coil rendszer biztosítja. A műszaki tartalom része a smart home rendszer, "okos üveg" válaszfalak, elektromos redőnyrendszer, biztonságtechnika, szauna, jacuzzi, beépített audiorendszer, házimozi, kandalló, szerverszoba, hatalmas gardrób és számos egyéb ötlet. Páratlan adottságú ingatlan akár befektetőknek, akár saját felhasználóknak.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Fan coil
Építés éve:
2017
Terasz:
36 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortos
világos
terasz
bútorozott
lift
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Boda Katalin Budapest XI. kerület Bartók Béla út 62 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 947 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Boda Katalin Budapest XI. kerület Bartók Béla út 62 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 947 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY