Eladó lakás Budapest VI. kerület, Diplomatanegyed 196 nm
Eladó lakás Budapest VI. kerület, Diplomatanegyed 196 nm
Eladó lakás Budapest VI. kerület, Diplomatanegyed 196 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7871518
Referenciaszám: 360151003-508
Frissítve: 16 napja

Budapest VI. kerület eladó téglalakás 6 szobás: 395 millió Ft

395 millió Ft
2 015 306 Ft/m²
196 m²
Alapterület
6 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 1 146 391 Ft
Második évtől
1 564 487 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
-       DIPLOMATA NEGYEDBEN -       EXKLUZÍV, FELÚJÍTOTT LAKÁS -       PATINÁS VILLAÉPÜLETBEN -       196 M2, 6 SZOBA, 2 ERKÉLY -       TÁGAS, VILÁGOS TEREK -       IRODÁNAK, RENDELŐNEK IS   Kedves Érdeklődő! Eladásra kínálunk egy kivételes lehetőséget a Budapest VI. kerületében, az exkluzív Diplomata negyedben található patinás villában! Ez a gyönyörű lakás az első emeleten található, 196 négyzetméteres alapterülettel rendelkezik, és minden szempontból luxusotthonnak számít. Az ingatlan két tágas terasszal büszkélkedhet, ahol élvezheti a város nyüzsgő életét és a kertre nyíló kilátást. A lakás belső elrendezése igazán impozáns, és a tágas, elegáns tér érzetét kelti. A fürdőszobában található látványos kandalló különleges atmoszférát teremt, és ideális hely a pihenésre és kikapcsolódásra. A lakás teljesen felújított állapotban van, és azonnal birtokba vehető. A kiváló elhelyezkedésnek köszönhetően mind a belváros, mind a Városliget könnyen megközelíthető. A lakáshoz tartozik egy saját udvar, amelybe gépjárművel is be lehet állni, így a parkolás sem okoz gondot. Az ingatlanhoz tartozik egy 35 négyzetméteres pince is. Ez a lakás igazi ritkaság a diplomata negyedben, és ideális választás mindenki számára, aki kényelmet, eleganciát és kiváló elhelyezkedést keres Budapesten, amely kiválóan alkalmas irodának vagy rendelőnek is! Ez egy olyan lehetőség, amely számos üzleti lehetőséget kínál.   Amennyiben felkeltettem az érdeklődését, kérem hívjon fel, akár hétvégén is! Szívügyünk az otthonod!    Egy ingatlannak mérete és ára van. Az otthon igazi értéke viszont felbecsülhetetlen - ezért az értékbecsléstől a birtokbaadásig végig kísérünk az ingatlan adásvétel folyamatán, hogy anyagi, jogi és érzelmi biztonságban legyél.     Szarka Pál 0670/658-7471 szarka.pal@gacsohaz.hu   Gacsó Ház Ingatlanközvetítő Kft. INGATLAN HITEL BIZTOSÍTÁS   Irodáink: 1163 Budapest, Veres Péter út 39. 2440 Százhalombatta, Erkel Ferenc körút 1. (üzletsor)

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1930
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
kocsibeálló
saját parkoló
kert
csendes
világos
amerikai konyha
erkély
terasz
pince
kábeltévé
internet
bútorozatlan
beépített konyhabútor
beépített szekrény
riasztó
kaputelefon
klíma
kandalló

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szarka Pál Gacsó Ház Ingatlaniroda és Hitelközpont Az iroda összes hirdetése
+36 70 658 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szarka Pál Gacsó Ház Ingatlaniroda és Hitelközpont Az iroda összes hirdetése
+36 70 658 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY