Eladó lakás Budapest VI. kerület, Nagykörúton belüli terület, Dob utca 16 58 nm
Eladó lakás Budapest VI. kerület, Nagykörúton belüli terület, Dob utca 16 58 nm
Eladó lakás Budapest VI. kerület, Nagykörúton belüli terület, Dob utca 16 58 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8026567
Frissítve: 26 napja

Budapest VI. kerület eladó téglalakás 2 szobás: 90 millió Ft

90 millió Ft
1 551 724 Ft/m²
58 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 261 203 Ft
Második évtől
356 465 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ha egy értékálló, és rendkívűl jó, hozamtermelő ingatlant keres, akkor Fedezze fel ezt, a belváros szívében található modern eleganciát sugárzó lakást a Dob utca 16. szám alatt! TULAJDONOSTÓL ELADÓ! ez a lenyűgöző lakás ami 58 négyzetméteres területtel büszkélkedhet, két tágas hálószobával és lenyűgöző kilátással a városra. A 2002 után épült épület első emeletén található, így könnyedén hozzáférhet a város pezsgő életéhez. Ez a kifinomult lakás lehetőséget kínál arra is, hogy Airbnb-n keresztül vendégeket fogadhasson. A lakás felszereltsége magáért beszél: Meglalálható benne főzőlap, villanysütő, mikró, hűtő-fagyasztó, mosógép, valamint klíma is, és minden, ami a kényelmes élethez szükséges. Az ingatlan, közvetlenül a Gozsdu Udvar szívében található! A környék vibráló, tele van élettel. Itt egyedülálló kulturális és szórakoztató élmények várnak minden ízlésnek megfelelően, könnyedén hozzáférhet a környék legizgalmasabb éttermi, kávézói és szórakozóhelyeihez. Legyen része ennek a pezsgő városi közösségnek! Legyen egy pompás otthona, vagy egy nagyszerű befektetése a város szívében, ahol minden csak egy rövid sétára van! Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy egy frissen felújított, még kellemesebb és értékesebb otthonba költözhessen! English description If you're seeking a stable and highly profitable property investment, then explore this modern, elegantly designed apartment located in the heart of downtown at 16 Dob Street! FOR SALE BY OWNER! This stunning apartment boasts 57 square meters of space, two spacious bedrooms, and breathtaking city views. Situated on the first floor of a building constructed after 2002, it offers easy access to the vibrant city life. This sophisticated apartment also offers the opportunity to host guests via Airbnb. Located directly in the heart of Gozsdu Courtyard, the area is vibrant and full of life. Here, unique cultural and entertainment experiences await, catering to all tastes. You'll have easy access to the area's most exciting restaurants, cafes, and entertainment venues. Be part of this bustling urban community! Whether as a splendid home or a great investment in the heart of the city, where everything is just a short walk away! It's important to note that after renovation, the price will increase by +8 million HUF, effective March 25, 2024. Don't miss out on the opportunity to move into a freshly renovated, even more comfortable, and valuable home! Chinese descriptive 如果您正在寻找稳定且高利润的房地产投资,那么请不要错过这套位于多伯街16号市中心的现代、优雅设计的公寓! 业主出售! 这间令人惊叹的公寓拥有57平方米的空间,两间宽敞的卧室和令人叹为观止的城市景观。 位于2002年后建造的建筑的一楼,便于进入充满活力的城市生活。 这套精致的公寓还提供了通过Airbnb招待客人的机会。 位于Gozsdu Courtyard的中心位置,该地区充满活力和生机。 这里有独特的文化和娱乐体验,迎合所有口味。 您将轻松访问该地区最令人兴奋的餐厅、咖啡馆和娱乐场所。 成为这个繁华的城市社区的一部分! 无论是豪华的家庭还是在城市中心的伟大投资,一切都只需步行即可! 重要的是要注意,在翻新后,价格将于2024年3月25日起增加800万福林。 不要错过这个机会,搬进一个经过翻新的、更舒适、更有价值的家!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Házközponti fűtés egyedi méréssel
Építés éve:
2002
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna
összkomfortos
jó beosztású
jó közlekedésű
amerikai konyha
bútorozott
beépített konyhabútor
gépesített
alacsony közös költség
lift
kaputelefon
klíma
parkettás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 30 377 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 30 377 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY