Eladó lakás Budapest VI. kerület, Nagykörúton kívüli terület 87 nm
Eladó lakás Budapest VI. kerület, Nagykörúton kívüli terület 87 nm
Eladó lakás Budapest VI. kerület, Nagykörúton kívüli terület 87 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8086794
Feltöltve: 15 napja

Budapest VI. kerület eladó téglalakás 4 szobás: 118,9 millió Ft

118,9 millió Ft
1 366 667 Ft/m²
87 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma
félemelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 345 078 Ft
Második évtől
470 930 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
6.KERÜLETBEN IGÉNYESEN FELÚJÍTOTT, ELEGÁNSAN BERENDEZETT 4 SZOBÁS LAKÁS ELADÓ! Eladásra kínálunk az 6.kerületben a Szondi utcában egy 87nm-es 4 külön bejáratú szobából álló lakást. A lakás egy 4 szintes polgári ház magasföldszintjén található, ablakai részben a belső udvarra, részben pedig a tűzfalra néznek, melynek köszönhetően nyáron is kellemes klímájú. A lakásban 2020-ban fejeződött be a körülbelül 2-3 éves TELJESKÖRŰ FELÚJÍTÁS, amelynek során a vakolatot tégláig leverték, az alaprajzot teljesen átalakították/újra értelmezték, illetve a padlózatot nulláról újra építették. A fentieken túl a felújítás a következőket érintette: -nyílászárók cseréjét-a külső nyílászárók hő- és hangszigeteltek -teljes gépészeti felújítást (fűtés, villanyhálózat és vízvezeték rendszer korszerűsítése)-kondenzációs kazán beépítését -hideg- és melegburkolatok cseréjét -a lépcsőház felöli fal hő- és hangszigetelését A felújítási munkálatokat belsőépítész tervezésével és irányításával végezték. A lakás fűtését és melegvíz ellátását kondenzációs kazán biztosítja. Elrendezése: lásd alaprajz. Mivel a lakás eredetileg irodának lett kialakítva (jelenleg is ügyvédi irodaként működik), ezért csak vendég wc-mosdóval van benne, de fürdőszoba kialakítására van lehetőség. A ház csendes és jó a lakóközössége. A közös képviselő is kitűnően végzi a munkáját, ennek köszönhetően több felújítás is kezdődik, illetve folyamatban van. A házban engedélyezett a rövid távú kiadás (AIRBNB). Parkolásra a ház előtt van lehetőség (lakcím bejelentéssel egész évben INGYENESEN), illetve tömegközlekedési szempontból is kiváló az elhelyezkedése néhány perc sétára található a M3-as metróvonal, a 4-es és 6-os villamos-, illetve számtalan busz megállója. A vételár tartalmazza a beépített bútorokat, gépeket, illetve a berendezés egy részét! 1/1 tulajdonú. A birtokbaadás a szerződést követően 2 hónappal lehetséges. Minden rezsi költség az egyedi mérőórák által mért fogyasztás alapján kerül kiszámlázásra. (kb.30 000 Ft) Közös költség: 20 100 Ft Irányár: 118 900 000 Ft Kiváló lehetőség akár befektetésnek, akár saját részre is. A lakás megvásárlásánál banki és állami támogatású hitel is igényelhető, melyek intézésében független hitel szakértőt tudunk biztosítani. KERESŐ ÜGYFELEK SZÁMÁRA A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN!
 TELEFONON HÉTFŐTŐL-PÉNTEKIG 9:00-20:00 ÓRA KÖZÖTT VAGYUNK ELÉRHETŐEK, HÉTVÉGÉN: 10:00-19:00 ÓRA KÖZÖTT.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Átlagos rezsiköltség:
30 000 Ft/hó
villany
gáz
víz
csatorna
félkomfortos
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
bútorozott
beépített konyhabútor
beépített szekrény
gépesített
alacsony közös költség
vízórás
hőszigetelt
riasztó
kaputelefon
parkettás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sun City Home Sun City Home Az iroda összes hirdetése
+36 30 330 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sun City Home Sun City Home Az iroda összes hirdetése
+36 30 330 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY