Eladó lakás Budapest VI. kerület 53 nm
Eladó lakás Budapest VI. kerület 53 nm
Eladó lakás Budapest VI. kerület 53 nm
+4 fotó
Hirdetéskód: 7550881
Referenciaszám: LK054480
Feltöltve: 1 éve

Budapest VI. kerület eladó téglalakás 2 szobás: 119,05 millió Ft

119,05 millió Ft
2 246 189 Ft/m²
53 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
tetőtér
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 345 508 Ft
Második évtől
471 516 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
OPERAHÁZ mellett, ÚJÉPÍTÉSŰ, tetőtéri, 53 m2, 2 szobás, LUXUS lakás, magas műszaki tartalom, prémium minőségű anyaghasználattal eladó. Az 1893-ban épült, 18 lakásos, 3 emeletes ház külső homlokzata, a lépcsőház és a belső udvar is felújításra került. Továbbá az új vasbeton födémre épült acélvázas cseréppel fedett tető kialakítása és a 8 személyes lift is elészült. Az újonnan kialakított tetőtérben 5 lakás épült meg azonos műszaki, de különböző elosztással. A tető, a falak hőszigetelése és a beépített korszerű épületgépészet biztosítja a legmodernebb energetikai feltételeket, a tetőtéri lakások energetikai besorolása: BB minősítésűek. A lakás mennyezeti fűtését, hűtését, továbbá a padlófűtést hőszivattyú biztosítja. Belsőépítészeti tervek alapján, meghatározott értékű beépítendő burkolatokkal, ajtókkal, konyhabútorral látjuk el, konyhagépek nélkül. Az ingatlan kiváló elhelyezkedésű, belvárosi, elegáns környezetben, jó tömegközlekedéssel, közelben parkolóház lehetőség bérelhető hellyel, amely igazán kényelmessé és tökéletessé teszi a luxus életérzést. Várható átadás: 2022.II-III.negyedév Bruttó vételár: 125.000.000.-Ft A ház Alapító okirat szerint engedélyezi a rövidtávú lakásbérbeadást, ezért befektetőknek is ajánlom!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Fan coil
Építés éve:
2022
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
luxus

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 30 824 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 30 824 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY