Eladó lakás Budapest VI. kerület 71 nm
Eladó lakás Budapest VI. kerület 71 nm
Eladó lakás Budapest VI. kerület 71 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 8108703
Referenciaszám: H340070
Feltöltve: 1 hónapja

Budapest VI. kerület eladó téglalakás 2 szobás: 62 millió Ft

62 millió Ft
873 239 Ft/m²
71 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 179 940 Ft
Második évtől
245 565 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A lakás az Izabella utcán található, 2 perc sétára a Nyugati pályaudvartól és a Westend bevásárlóközponttól. Bár a lakás jelenleg teljes felújításra szorul, a társasház jó állapotban van. Két szobával rendelkezik, de könnyedén átalakítható különnyíló szobássá, vagy 2 stúdió lakásra bontható. A környéken az ilyen kislakások átlagosan 180-200e Ft-ért kiadhatóak. Cégünk szolgáltatásai között szerepel a kivitelezés, így a felújítás/átalakítás részére is megoldást nyújthatunk. Az első emeleten lévő lakás csendes, udvarra néző, ami garantálja a nyugalmat és a természetes fényt. A magas, 4.3 méteres belmagasság lehetővé teszi egy galéria kialakítását, így tovább növelhető a hasznos terület. A lépcsőház liftes, esztétikus. Az ingatlan főbb előnyei között szerepel a kiváló elhelyezkedés a város szívében, könnyű átalakíthatóság háromszobássá, valamint a közelség a fontos közlekedési pontokhoz és bevásárlóközpontokhoz. Kiemelkedő befektetési lehetőség, melynek kiaknázása változatos, legyen az luxus otthon vagy hosszú távú bérbeadás. Fontos azonban megjegyezni, hogy az ingatlan jelenlegi állapota teljes körű felújítást, átalakítást és modernizációt igényel. De a potenciál és a kivételes elhelyezkedés megéri az erőfeszítéseket. Az alaprajz és látványterv tájékoztató jellegű. Intor Ingatlan – Otthont biztonságban! --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Irodánk rendelkezésére áll az értékesítés első lépésétől, egészen az utolsóig. Amennyiben valamelyik ingatlanunkat jelenlegi ingatlanja értékesítése után kívánja megvásárolni, vagy egy megbízható irodával kívánna együttműködni, amely teljeskörű ügyintézést biztosít, megfizethető áron, forduljon hozzánk bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1940
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna
jó közlekedésű
lift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Salétros Dániel Intor Ingatlan Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 20 661 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Salétros Dániel Intor Ingatlan Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 20 661 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY