Eladó lakás Budapest VII. kerület, Belső-Erzsébetváros, kazinczy utca 13 69 nm
Eladó lakás Budapest VII. kerület, Belső-Erzsébetváros, kazinczy utca 13 69 nm
Eladó lakás Budapest VII. kerület, Belső-Erzsébetváros, kazinczy utca 13 69 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 8127719
Feltöltve: 25 napja

Budapest VII. kerület eladó téglalakás 3 szobás: 114,99 millió Ft

114,99 millió Ft
1 666 522 Ft/m²
69 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
3. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 333 730 Ft
Második évtől
455 444 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Új konyha, új padlók, tisztasági festés, új bútorok és teljes berendezés, festés, függöny. Kiváló állapot, hogy a szálláshely minősítést az ingatlanok megkapják! A következő tulajdonosnak már nem kell felújítani, igény szerint a teljes berendezést, bútorzatot is biztosítjuk, így a vevő kezdheti a hasznosítást a vásárlás után, ráadásul az árat sem emeljük! Remek befektetési lehetőség a belvárosban!! Csere és ingatlan beszámítás érdekel, értékegyeztetéssel akár drágábbra is! Tulajdonostól eladó, ez a pompás, GARÁZZSAL is rendelkező lakás, ami a Kazinczy utca 13. szám alatt, Budapest pezsgő szívében található! A lakás 3.emeleti, 3 szobás, 69 négyzetméteres tágas terekkel büszkélkedik, tökéletes egy kényelmes és modern életvitelhez. A francia erkélyes, amerikai konyhás nappali, ideális helyszín a barátokkal való találkozásokhoz és a családi összejövetelekhez. A két hálószoba nyugalmat és kényelmet nyújt, mivel a belső udvarra néz, míg a gardrób lehetőséget biztosít a ruhák és egyéb tárgyak rendezett tárolására. A fürdőszoba elegáns, káddal és WC-vel rendelkezik, míg a külön WC kényelmes megoldást kínál a vendégek számára. A társasház modern, 2010-ben épült, lifttel és gondosan karbantartott közösségi terekkel rendelkezik, hogy otthona minden pillanatában kényelmet és biztonságot nyújtson. Az SzMSz tartalmazza a rövidtávú hozzájárulást, tehát az ingatlan AirBnB engedéllyel is rendelkezik, így akár befektetési célra is ideális választás lehet. A garázsban található egy emelőszerkezetes parkoló hely, ami gondoskodik autója biztonságáról és kényelméről a belváros forgatagában. Számtalan kikapcsolódási és szórakozási lehetőség sétatávolságra megtalálható a közelben, Gozsdu udvar, Színházak, Éttermek, és minden ami a mindennapi élet szükségleteinek kielégítéséhez elengedhetetlen. Ha befektetni szeretne, vagy a családjával a belvárosi pezsgésben leli örömét, akkor ez a lakás tökéletes választás lehet az Ön számára.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
5
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Házközponti fűtés egyedi méréssel
Építés éve:
2008
Erkély:
1 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Átlagos rezsiköltség:
20 000 Ft/hó
villany
víz
csatorna
összkomfortos
garázs
világos
amerikai konyha
étkező
gardrób
beépített konyhabútor
gépesített
hőszigetelt
lift
akadálymentesített

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 30 377 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 30 377 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY