Eladó lakás Budapest VII. kerület 173 nm
Eladó lakás Budapest VII. kerület 173 nm
Eladó lakás Budapest VII. kerület 173 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 7916615
Referenciaszám: H476759
Frissítve: 1 hónapja

Budapest VII. kerület eladó téglalakás 4 szobás: 299 millió Ft

299 millió Ft
1 728 324 Ft/m²
173 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 867 774 Ft
Második évtől
1 184 257 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Budapest VII. kerületében, a Rózsák terénél eladó egy ötszobás, három fürdőszobás, 175 nm-es, teljeskörűen felújított, harmadik emeleti lakás teljes berendezéssel. A lakást a BigSee Interior Design Awards díjjal tüntették ki, Gikovski Snezana belsőépítész munkáját dicsérve. A lakást egyedi, modern stílusban alakították ki, a luxus és a funkcionalitás tökéletes egyensúlyát megteremtve. A lakás teljeskörűen felújított. Alapzat feltárás, villamos hálózat, vízhálózat, a fürdőszobákat márvány burkolatokkal látták el és a lakást hangszigetelték. A lakás berendezése is kimagasló minőségű. A bútorok modernek és stílusosak, a konyha és a fürdőszobák berendezése pedig luxus minőségű. A lakás elrendezése praktikus és tágas. A nappali tágas és világos, a hálószobák kényelmes méretűek, a fürdőszobák pedig mindegyike saját mosdóval és zuhanyzóval rendelkezik. TÖRTÉNELEM: Képzelje el, hogy egy gyönyörű, szecessziós stílusú társasházban élhet Budapest szívében. Az épület 1914-ben épült, és a fővárosi tisztviselők számára épült. Az épület tervezője, Györgyi Dénes, az egyik leghíresebb szecessziós építész volt Magyarországon. A homlokzatot díszes növényi motívumok, geometrikus minták és stilizált állatfigurák díszítik. A belső terek is elegánsak, és az eredeti stílusjegyeket máig őrzik. Az épület történetének fontos eseménye volt 1944-ben, amikor a nyilasok a lakók közül többeket elhurcoltak és megöltek. A második világháború után az épületet államosították, és a lakásokat munkásoknak és értelmiségieknek adták ki. 1990-ben a társasház magánkézbe került, és azóta többször felújították. Az épület jelenleg is lakóházként funkcionál, és a szecessziós stílus egyik legszebb példája Budapesten.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1920
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Márton Géza Otthon Centrum - XIII. kerület - Marina part Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Márton Géza Otthon Centrum - XIII. kerület - Marina part Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY