Eladó lakás Budapest VII. kerület 123 nm
Eladó lakás Budapest VII. kerület 123 nm
Eladó lakás Budapest VII. kerület 123 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8128954
Referenciaszám: H485530
Frissítve: 8 napja

Budapest VII. kerület eladó téglalakás 4 szobás: 148 millió Ft

148 millió Ft
1 203 252 Ft/m²
123 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 429 534 Ft
Második évtől
586 187 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Belső Erzsébetvárosban, körúton belül a gótika stílusát utánzó eklektikus lakóházban ELADÓ nettó 123 m2, bruttó 129 m2 ingatlan. A LAKÁS AIRBNB ENGEDÉLLYEL RENDELKEZIK! A társasház karbantartott, liftes . Az utcai nézetű különleges saroklakás KÖRBENAPOZOTT, a 2 bejárat - 2 lakás kialakítását is lehetővé teszi. Az egyedi formájú ablakok, 360cm belmagasság ( galériázható), eredeti és szép állapotú fa parketta kellemes hangulatot eredményez. Helyiségek: Szoba 37 m2 Szoba 30 m2 szoba 18,6 m2 Szoba 9m2 Közlekedő Konyha Fürdőszoba WC Tároló A konyha felújításra került, lehetőség van + WC-mosdó kialakítására is. A tágas helyiségek igény esetén jól alakíthatóak, több helyiség leválasztására lehetőségek adottak. Fűtés: gáz cirkó rendszerrel kialakított, a szobák hűtő-fűtő klímákkal felszereltek. KÍNÁLATUNKBAN MEGTALÁLJA A SZOMSZÉDOS LAKÁST IS (93 NM), A KÉT LAKÁS EGYBENYITHATÓ, EGYÜTT TÖBB, MINT 210 NM!!! Ideális lokáció az új otthonukat kereső Ügyfeleink, Befektetők számára egyaránt. A Wesselényi és Kertész utca sarkán, az Erzsébet körúttól pár méterre található a ház, melyben engedélyezett az Airbnb-üzemeltetés. Az itt megvásárolt ingatlanok értéke folyamatosan növekszik. Remek ellátottságú környezet: A világhírű New York Café Budapest, az ötcsillagos Corinthia Budapest Hotel, nemzetközi gourmet éttermek, üzletek, kávézók, Dohány utcai Zsinagóga néhány perc sétatávolságra található. Tömegközlekedés kiváló: a város bármely pontja, reptér, rövid időn belül elérhető. a Wesselényi és Kertész utca sarkán, az Erzsébet körúttól pár méterre található a ház, melyben engedélyezett az Airbnb-üzemeltetés. Egyedi igényekre szabott lakáshitelekkel állunk rendelkezésére. Bankfüggetlen Hitel Centrumunk az országban elérhető összes bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön számára díjmentesen. Igény esetén ügyvédet is biztosítunk. Megtekintés előtt időpont egyeztetése szükséges. Várom hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1890
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
lift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Krisztiàn Otthon Centrum - V. kerület - Hild tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 467 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Krisztiàn Otthon Centrum - V. kerület - Hild tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 467 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY