Eladó lakás Budapest VIII. kerület, Magdolnanegyed 43 nm
Eladó lakás Budapest VIII. kerület, Magdolnanegyed 43 nm
Eladó lakás Budapest VIII. kerület, Magdolnanegyed 43 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 8121919
Frissítve: 27 napja

Budapest VIII. kerület eladó téglalakás 1+1 fél szobás: 30,99 millió Ft

30,99 millió Ft
720 698 Ft/m²
43 m²
Alapterület
1+1 fél szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 89 941 Ft
Második évtől
122 743 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A 43 nm-es alapterületű ingatlanban található 11 nm ÁLLÓGALÉRIA, illetve kapcsolódik hozzá 5 nm SAJÁT TERASZ. A lakást 5 évvel ezelőtti újították fel: - konyha és fürdőszoba teljeskörű újraburkolása - új konyhaszekrény - új szaniterek - konvektorok cseréje, kémény bélelése - hő- és hangszigetelt műanyag nyílászáró - redőny beépítése - elektromos hálózat cseréje - vízvezetékek cseréje Az 5 nm-es teraszról belépve a konyhába érkezünk, amelyből nyílik a tágas, 25 nm-es, galériázott szoba, illetve a fürdőszoba. A szoba padlózata jó állapotú, hagyományos fa parketta. Az ingatlan délnyugati tájolású, így világosnak mondható. A lakás a tulajdoni lapon földszinti, viszont a gyakorlatban magasföldszinti, hiszen a belső udvarról néhány lépcsőfok vezet fel a saját használatú teraszáig. A ház közepes állapotú. A közös képviselő odafigyel a házra (ő is lakos), nincsenek tartozások, a pénzügyi helyzet rendezett. Rendelkeznek megtakarításokkal, így folyamatosan tudnak felújítani. A közelmúltban cserélték a teljes elektromos hálózatot a közös területeken. Ebben az évben (elvan különítve rá a pénz) felújítják a lépcsőházat, a kapubejáratot, jövő évben pedig a belső homlokzatot fogják megcsinálni. A közös költség 15 ezer Ft, az áram kb. 10 ezer Ft, a fűtés pedig szintén 10 ezer Ft körül alakul havonta. Az ingatlant KÖZPONTI ELHELYEZKEDÉS jellemzi. Közel van a Mátyás tér, a Kálvária tér és a Teleki László tér is. A közlekedési adottságok kitűnőek. A 23, 24, 28, 28A, 37, 37A, 62 jelzésű villamosok, a 72 és a 99 számú buszok megállója séta távolságon belül van. A Blaha Lujza tér és a Keleti pályaudvar is 10 percen belül elérhető tömegközlekedéssel. 
Az INFRASTRUKTÚRA KITŰNŐ! Boltok, piac, orvosi rendelő, edzőterem, számos iskola, egyetemek találhatóak a közelben. A környék lendületesen fejlődik, így garantált az ingatlan értéknövekedése. A lakást rugalmasan tudom mutatni. Amennyiben további információra van szüksége vagy szeretné megtekinteni az ingatlant, kérem, hívjon bizalommal a hét bármely napján! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitel-ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Terasz:
5 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
jó közlekedésű
csendes
gépesített
szigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gulyás Benedek Delta Force Az iroda összes hirdetése
+36 20 436 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gulyás Benedek Delta Force Az iroda összes hirdetése
+36 20 436 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY