Eladó lakás Budapest VIII. kerület, Orczynegyed 50 nm
Eladó lakás Budapest VIII. kerület, Orczynegyed 50 nm
Eladó lakás Budapest VIII. kerület, Orczynegyed 50 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 8094876
Frissítve: 9 napja

Budapest VIII. kerület eladó téglalakás 2 szobás: 42,9 millió Ft

42,9 millió Ft
858 000 Ft/m²
50 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
7. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 124 507 Ft
Második évtől
169 915 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Orczy téren, a VIII. kerületben, egy 2000-ben épült, tégla lakás keresi új gazdáját! Ez a kifogástalan otthon nemcsak a kényelemre és a praktikumra helyezi a hangsúlyt, hanem az Ön biztonságát is szem előtt tartja. A bejutást proxy rendszer biztosítja az udvarra, melynek bejárata bekamerázott, és a lakás ajtaja több ponton záródó masszív ajtóval van ellátva, így nyugodtan élvezheti az otthona nyújtotta kényelmet és nyugalmat. Ez a napfényes lakás a hetedik emeleten található, így garantáltan világos és hangulatos. A feljutást pedig lift könnyíti meg számunkra. A két különnyíló szoba teljesen berendezett, home office-ban dolgozóknak, egyetemistáknak is tökéletes választás lehet, így akár befektetési célra is kiválóan alkalmas. Az előtérben háztartási gépek (mosógép, mosogatógép, hűtő, és mikrohullámú sütő) találhatóak, melyek a vételár részét képezik. A kisebbik szobában egy 2020-ban felszerelt nagy teljesítményű Whirlpool hűtő/fűtő légkondicionáló biztosítja a kellemes hőmérsékletet, míg a fürdőszobában egy tágas sarokkád várja pihenésre vágyó új tulajdonosát. A közlekedés sem okozhat gondot, hiszen busz-, villamos- és trolibuszmegállók pár lépés távolságban találhatók, így könnyen megközelíthető a belváros, a Kálvin tér, Corvin negyed, és a Keleti pályaudvar is. A Deák tér mindössze 16 perc alatt elérhető, míg a Keleti pályaudvar csupán 8 perc távolságra van. A lakás az Orczy Fórum épületegyüttes része, ami számos lehetőséget kínál az aktív kikapcsolódásra. A közelben található az Orczy-kert, mely Belső-Budapest egyik legnagyobb zöldfelülete, s a Ludovika uszoda mely ideális hely a szabadidős tevékenységekhez és sportoláshoz. Továbbá, a környéken megtalálhatóak az óvodák, iskolák és különböző üzletek, mint az ALDI, Lidl, és a gyógyszertárak. Az ingatlan készen áll azonnali költözésre, tehermentes. Ez az otthon lehet az Öné, hogy új életet kezdjen a város szívében. Ha felkeltettem érdeklődését, ne habozzon, hívjon bátran, akár a hétvégén is! További információkkal és fényképekkel kapcsolatban kérem keressen bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
7
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Házközponti fűtés egyedi méréssel
Építés éve:
2000
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
jó közlekedésű
csendes
világos
panoráma
bútorozott
gépesített

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 580 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 580 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY