Eladó lakás Budapest VIII. kerület 49 nm
Eladó lakás Budapest VIII. kerület 49 nm
Eladó lakás Budapest VIII. kerület 49 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7972685
Referenciaszám: LK015229
Frissítve: 16 napja

Budapest VIII. kerület eladó téglalakás 2 szobás: 48,9 millió Ft

48,9 millió Ft
997 959 Ft/m²
49 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
3. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 141 920 Ft
Második évtől
193 679 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Belső kertre néző, étkezős konyhás és 2 hálószobás lakás, 5,4 m2-es erkéllyel vált eladóvá befektetésként bérlővel együtt!Eladó egy kiváló lehetőséget nyújtó lakás a nyüzsgő és megújuló VIII. kerületben, a Magdolna utcában!Ez a modern építésű ház 2021-ben készült el, és magában foglal egy kényelmes és praktikus 46 négyzetméteres lakóteret, valamint egy 5,4 négyzetméteres erkélyt, mely a rendkívül szép belső kertre néz!A lakás ideális elrendezése két hálószobát és egy amerikai konyhás nappalit kínál, ami lehetővé teszi a kényelmes életvitelt akár több lakó vagy bérlő részére is. Az ingatlan teljesen bútorozott és gépesített, így az új tulajdonosok azonnal beköltözhetnek és élvezhetik az otthonuk nyújtotta kényelmet, vagy azonnal kiadhatják!(Mind két szobában van ágy, szekrény és asztal, továbbá konyhabútor, mosógép, főzőlap, mikró, ebédlő asztal, székek)Az ingatlan tökéletes választás lehet egyetemistáknak, akik szeretnének saját privát otthonban élni, közel az egyetemi campusokhoz. Ráadásul ez a lehetőség még kedvezőbb lehetőséget kínál, mint a kollégiumi szállás, így ideális választás lehet testvéreknek, diákoknak.Az elhelyezkedés szempontjából ez a lakás nagyszerű lehetőségeket kínál. A környék jól ellátott üzletekkel, szórakozási lehetőségekkel és közlekedési kapcsolatokkal rendelkezik. Az egyetemek, könyvtárak és kulturális intézmények is könnyen elérhetőek innen.Ne habozzon megnézni ezt az ingatlant, mivel ez egy rendkívül vonzó lehetőség azoknak, akik egy kényelmes és jól elhelyezkedő lakást szeretnének vásárolni a VIII. kerületben!További információért keressen a megadott elérhetőségeimen a hét bármely napján!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
5
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Házközponti fűtés egyedi méréssel
Építés éve:
2021
Erkély:
5,4 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan
vízórás
lift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szenes Gábor Duna House - Múzeum körút Az iroda összes hirdetése
+36 70 450 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szenes Gábor Duna House - Múzeum körút Az iroda összes hirdetése
+36 70 450 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY