Eladó lakás Budapest XI. kerület, Feneketlen tó 110 nm
Eladó lakás Budapest XI. kerület, Feneketlen tó 110 nm
Eladó lakás Budapest XI. kerület, Feneketlen tó 110 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 7974956
Feltöltve: 2 hónapja

Budapest XI. kerület eladó téglalakás 4 szobás: 167,5 millió Ft

167,5 millió Ft
1 522 727 Ft/m²
110 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma
félemelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 486 128 Ft
Második évtől
663 422 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálunk a XI. kerületben egy elegáns 110nm-es nagypolgári lakást a Feneketlen-tó közelében! A lakás magas földszinti, 3 és fél szobás, a teljeskörű felújítása a befejező szakaszában van, a befejezése január vége felé várható, így az új tulajdonos igényeire lehet alakítani a lakást, ide értve a konyhabútort, és a helyiségek színeit is. A felújítás során a teljes fűtés, hűtés, víz, szennyvíz, és villany rendszer cserére került. Energiatakarékossági, és esztétikai szempontok miatt a korábbi radiátoros rendszer helyett egy Panasonic hőszivattyús mennyezet fűtő-hűtőrendszer került kiépítésre. A világítás energiatakarékos ledvilágítással, modern világítótestekkel került kialakításra. Az épület homlokzata védett, így az eredeti fa nyílászárók kerültek felújításra korszerű hőszigetelő üveggel, kiváló hang és hőszigetelő képességgel, továbbá kényelmi szempontból elektromos mozgatású redőnyök lettek felszerelve. A lakáshoz tartozik egy 6 m2-es tároló. Közös költség: 0Ft (a háznak fix bevételi forrása a házhoz tartozó üzletek bérbeadása) A ház kertes udvarral rendelkezik. A lakóközösség csendes, kulturált. Parkolni a közterületen lehet, éves parkolási engedéllyel ingyenesen. A központi lokációnak, és a lakás kialakításának köszönhetően alkalmas befektetési célra, családok számára, és iroda céljára egyaránt. A környék kiváló infrastruktúrával rendelkezik, az Allee bevásárlóközpont, Fehérvári úti Vásárcsarnok, rendelőintézet, iskolák egyaránt pár perc sétával elérhetőek. A főbb tömegközlekedési lehetőségek (4-es metró, villamosok: 49, 19, 47, 17, 56, 4; buszok:7, 53,58, 114, 150, 154, 212, 213, 214.) A közeli Feneketlen-tónál futópálya, szabadtéri fitnesz park, játszótér nyújt kikapcsolódási lehetőséget. -CSOK Plusz tanácsadásban, és ügyintézésben tudunk segíteni. -Irodánk ügyfeleinek soron kívüli VIP hitelügyintézés 22 banknál. -Energetikai tanúsítvány 24-48 órán belül. -Azoknak a kedves vevőknek akik Irodánktól vásárolnak, kedvezményes ügyvédi díjat biztosítunk. FELMERÜLŐ KÉRDÉSSEL, MEGTEKINTÉSSEL KAPCSOLATBAN, KÉREM KERESSEN BIZALOMMAL A HÉT BÁRMELYIK NAPJÁN.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
1920
Energetikai besorolás:
E
Napelem:
Nincs
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
jó beosztású
jó közlekedésű
világos
panoráma
belsőkert
amerikai konyha
gardrób
pince
kábeltévé
internet
bútorozatlan
alacsony közös költség
vízórás
parkettás
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Gulyás Péter Csaba
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Gulyás Péter Csaba
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY