Eladó lakás Budapest XI. kerület, Gellérthegy 73 nm
Eladó lakás Budapest XI. kerület, Gellérthegy 73 nm
Eladó lakás Budapest XI. kerület, Gellérthegy 73 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 8061620
Frissítve: 1 napja

Budapest XI. kerület eladó téglalakás 3 szobás: 149,9 millió Ft

149,9 millió Ft
2 053 425 Ft/m²
73 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 435 048 Ft
Második évtől
593 713 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó a Gellért-hegy lábánál, közel a Móricz Zsigmond körtérhez, közvetlen kertkapcsolatos lakás. A lakás északi és déli irányba is a csendes fügefákkal, virágokkal beültetett, kifogástalanul rendben tartott kertre néz, melyet a lakók közös megállapodása alapján maguk ápolják, és használják. Elrendezés: A lakásba két ajtón is bejuthatunk a kertből. A főbejáraton át megérkezünk a tágas amerikai konyhába, melyből a nagyszoba nyílik A hálót a mind a nappaliból , mind a másik bejárathoz tartozó folyosóról-ahol található egy vendég wc is.-meg lehet közelíteni Az ingatlanhoz tartozik egy tágas száraz pince is. Fűtés: A lakás elektromos infra padlófűtéssel ellátott, emellett két tökéletes állapotban lévő cserépkályha is található szobánkként. A tulajdonosok kikötötték a gázt a lakásból, de igény szerint vissza lehet vezetni. Berendezés: A lakás bútorainak többségét asztalos készítette pontos méretre, ezáltal rengeteg tároló felületet kapunk. Ezek megegyezés szerint megvásárolhatóak. Elektromos vízmelegítő, főzőlap és sütő is tartozik a felszereléshez. Az ingatlan elektromosenergia-ellátásáról napelemes rendszer gondoskodik, amelynek termelése az eddigi tapasztalatok alapján meg is haladja a felhasználást. Igazi gyöngyszem ez a lakás a belváros közepén még is csöndes, fás helyen. Ajánlom mind azoknak akik szeretnének egy könnyen megközelíthető helyen a természet nyugalmában élni, akiknek fontos, hogy gyalogtávon belül mindent elérjenek (tömegközlekedés, boltok, szórakozási lehetőség), akik szeretik a reggeli kávéjukat a saját kertjükben meginni, és akár grill partikat tartani. Ha mindezt a magáénak szeretné tudni, kérem keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
1
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Padlófűtés
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Van
villany
víz
csatorna
duplakomfortos
kert
kertkapcsolatos
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
amerikai konyha
étkező
pince
beépített konyhabútor
alacsony közös költség

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Faragó Fanni Klasszis Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 578 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Faragó Fanni Klasszis Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 578 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY