Eladó lakás Budapest XI. kerület, Madárhegy 81 nm
Eladó lakás Budapest XI. kerület, Madárhegy 81 nm
Eladó lakás Budapest XI. kerület, Madárhegy 81 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 7998585
Referenciaszám: 312792
Frissítve: 1 hónapja

Budapest XI. kerület eladó téglalakás 3 szobás: 165 millió Ft

165 millió Ft
2 037 037 Ft/m²
81 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 478 872 Ft
Második évtől
653 520 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
GYORSAN KÖLTÖZHETŐ ÚJSZERŰ ÁLLAPOTÚ LAKÁS Madárhegy felső, legkedveltebb részén, N+2 szobás, 81 nm-es lakás eladó 165 M Ft-ért. Az ingatlan elhelyezkedése rendkívüli. Aszfaltozott úton közelíthető meg, a terület legszebb részén, nyugodt, csendes környezetben lelhetünk otthonra. Az épület jól beépített utcában található, nem kell építkezés zajától tartanunk. A lakás alaprajza könnyedén alakítható. Jelenlegi elosztásában egy kényelmes méretű nappali, két teljes értékű hálószoba, konyha, egy káddal felszerelt fürdőszoba és egy külön wc található. Minimális ráfordítással egy praktikus amerikai konyhás nappali is kialakítható, melynek köszönhetően akár még egy hálószobával is bővíthető az ingatlan. A nappalihoz kapcsolódik egy részben fedett terasz, melyről elvehetetlen panorámát élvezhetünk. A gondos kivitelezésnek köszönhetően, bár első emeleti az ingatlan, mégis 2 m széles, mindösszesen 23 nm-es, jól berendezhető terasz kapcsolódik hozzá. A lakáshoz tartozik még egy közös használatú kert is. Az ingatlan fűtéséről és melegvíz ellátásáról cirkó gázkazán gondoskodik, a hidegburkolatos helyiségekben padlófűtés, a szobákban pedig radiátorok adják a meleget. A nyári melegben mindhárom szobában inverteres klíma berendezés segít a hőmérsékletet optimalizálni. A lakást otthonossá teszi többek között a nappaliban kialakított elektromos látvány kandalló, melyet akár fűtésre is használhatunk. Az ingatlan nyílászárói redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek. A lakás teljes berendezéssel is megvásárolható, a bútorok megbeszélés tárgyát képezik. Az ingatlanhoz tartozó 2 teremgarázs hely, valamint a 8 nm-es tároló ára további 24 M Ft. A lakás vételára összesen: 189 M Ft Ajánlom az ingatlant azoknak, akik csendre és nyugalomra vágynak Madárhegyen, építkezésmentes környezetben szeretnék élni a mindennapjaikat.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
garázs
panoráma
erkély
lift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Senye Katalin MEGAHOUSE GROUP : Madárhegyingatlan és Budaörsiházak iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 398 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Senye Katalin MEGAHOUSE GROUP : Madárhegyingatlan és Budaörsiházak iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 398 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY