Eladó lakás Budapest XI. kerület, Szentimreváros 60 nm
Eladó lakás Budapest XI. kerület, Szentimreváros 60 nm
Eladó lakás Budapest XI. kerület, Szentimreváros 60 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 8089888
Frissítve: 1 hónapja

Budapest XI. kerület eladó téglalakás 2 szobás: 82 millió Ft

82 millió Ft
1 366 667 Ft/m²
60 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
6. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 237 985 Ft
Második évtől
324 780 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladóvá vált egy 60,50 nm-es, nappali + 1 szobás lakás, 8,91 nm-es erkéllyel a 11. Kerületi Mandarin Lakóparkban. A lakás az A épületben, a 6. Emeleten helyezkedik el. A lakáshoz tartozó erkély, rendkívül tágas,a Sas-hegyre panorámás, nyáron gyönyörű naplementéket láthatunk onnan. Az erkélyajtó és a hálószobai ablak szúnyoghálóval felszereltek. A közüzemi fogyasztások külön mérhetők, a lakás saját vízórákkal, hőmennyiségmérővel és villanyórával rendelkezik. 2022-ben került felszerelésre egy hűtő-fűtő Gree klíma. Egy éve, 2023 februárjában a lakás minden helyisége újra lett festve. A közös költség 18.000 Ft/hó, mely magában foglalja a közös területek közüzemi fogyasztását, takarítását, játszótér és terek fenntartását, valamint a lift üzemeltetés díját is. A lakóparknak saját belső kertje és számos játékkal felszerelt játszótere van, így kisgyermekes családoknak is nagyon jó választás. Az ingatlan irányára: 81,9 millió Ft Igény esetén felszíni garázsbeálló is vásárolható a lakáshoz. A környék közlekedése és ellátottsága kitűnő, a házból kilépve a Hamzsabégi sétányra érkezünk, amely mentén számos játszótér, park, kutyafuttató található. Ezen kívül a Móricz Zsigmond körtér, a Feneketlen tó, az Allee bevásárlóközpont, az Újbuda Központ, a Bikás park, a Kelenföldi pályaudvar, az Etele pláza, orvosi rendelők pár percen belül elérhetők. A környék közlekedési ellátottsága kiváló, a ház közvetlen közelében van a 7-es busz, valamint a 19-es és 49-es villamosok megállója, de a 4-es metró is könnyen elérhető távolságban van. Amennyiben a hirdetés felkeltette az érdeklődését, további információkért keressen bizalommal! Ingatlanosok segítségét nem kérjük, köszönjük!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
7
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Házközponti fűtés egyedi méréssel
Építés éve:
2009
Erkély:
8,9 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
saját parkoló
kert
jó közlekedésű
panoráma
belsőkert
amerikai konyha
étkező
erkély
beépített konyhabútor
lift
kaputelefon
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 20 294 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 20 294 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY