Eladó lakás Budapest XII. kerület, Kissvábhegy 84 nm
Eladó lakás Budapest XII. kerület, Kissvábhegy 84 nm
Eladó lakás Budapest XII. kerület, Kissvábhegy 84 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8122982
Referenciaszám: 3697_red
Frissítve: 15 napja

Budapest XII. kerület eladó téglalakás 3 szobás: 175 millió Ft

175 millió Ft
2 083 333 Ft/m²
84 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 507 895 Ft
Második évtől
693 127 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
XII. kerületben Kissvábhegy lábánál, Bíró utca magasságában, gyönyörű ősfás, mégis tökéletes infrastrukturális környezetben fekvő, zárt lakóparkban, ÚJÉPÍTÉSŰ, NAPPALI + 2 HÁLÓSZOBÁS, FÖLDSZINTI, SAJÁT KERTTEL RENDELKEZŐ LAKÁS ELADÓ! A közel 7000 nm-es, parkosított, egyedi adottságokkal rendelkező exkluzív villanegyedben 5 épületben kerültek luxuslakások kialakításra. A 2-3 szintes, LIFTES társasházakban saját kizárólagos kertkapcsolattal rendelkező földszinti-, kényelmes teraszokkal kialakított emeleti-, és legfelső szinteken elhelyezkedő penthouse jellegű lakások találhatók. A szóban forgó lakás FÖLDSZINTI elhelyezkedésű, kényelmes teraszkapcsolatokkal és SAJÁT kizárólagos, 45 nm-es kertrésszel rendelkezik. Az ingatlan hasznos alapterülete 84 nm. Belső elrendezését tekintve amerikai konyhás-étkező térrel kialakított nappalival, 2 hálószobával, egy fürdőszobával, külön wc-vel, konyhából nyíló kamrával, gardróbhelyiséggel, beépíthető közlekedővel és előtérrel került kialakításra. A lakások belső kialakításánál a kényelmi szempontok mellett, a minőségi kivitelezés, a legmodernebb építési megoldások és technológiák, az exkluzív anyaghasználat és a zavartalan használatot biztosító, szeparált, épületen belüli elhelyezés játszották a legfontosabb szerepet. Az ingatlan néhány fontosabb műszaki paramétere: - 8 személyes lift - háromrétegű fa-alu profilrendszerű, öt légkamrás külső nyílászárók, résszellőzéssel - rejtett tokozatú homlokzati színhez igazodó, fém lamellás, elektromosan működtetett árnyékoló zsaluziák - központi levegő hőszivattyús fűtésrendszer, mennyezet hűtés-fűtés - 20 cm vastag homlokzati expandált PS hab külső hőszigetelés - közbenső födémekben lépéshangszigetelő lemez - riasztó hálózat és kamerarendszer előkészítés. A lakáshoz tartozik egy teremgarázs parkolóhely +11 MFt-ért, valamint a mellette lévő tároló +4 M Ft-ért, és egy felszíni parkolóhely +5 M Ft-ért melyek megvásárlása nem kötelező, opcionális. A villanegyed a XII. kerület egyik legpatinásabb részén, a Kissvábhegy lankáján épül, kényelmes elérhetőséget biztosítva számos tömegközlekedési eszköz, bevásárlási és szórakozási lehetőség gyors eléréshez. (a belváros átszállás nélkül pár perc alatt elérhető). Azonnal költözhető!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2024
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
saját parkoló
kert
jó közlekedésű
világos
amerikai konyha
terasz
lift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hosszú Levente IBRED INGATLAN - A budai hegyvidék ingatlanközvetítője 1992 óta Az iroda összes hirdetése
+36 70 456 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hosszú Levente IBRED INGATLAN - A budai hegyvidék ingatlanközvetítője 1992 óta Az iroda összes hirdetése
+36 70 456 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY