Eladó lakás Budapest XIII. kerület, Angyalföld, Kucsma u. 17. 120 nm
Eladó lakás Budapest XIII. kerület, Angyalföld, Kucsma u. 17. 120 nm
Eladó lakás Budapest XIII. kerület, Angyalföld, Kucsma u. 17. 120 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 7758086
Frissítve: 10 hónapja

Budapest XIII. kerület eladó téglalakás 5 szobás: 129 millió Ft

129 millió Ft
1 075 000 Ft/m²
120 m²
Alapterület
5 szoba
Szobák száma
3. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 374 391 Ft
Második évtől
510 934 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Tulajdonostól eladó 120 m²-es, belső kétszintes, 5 szobás, tágas, napos és világos lakás, amelynek nagyon alacsony a rezsije. Az ingatlan per- és tehermentes. A mérete miatt 4 vagy több gyerekes CSOK igényelhető rá. Költözhető 2023. szeptemberében. HELYISÉGEK - Alsó szinten: folyosó, konyha, étkező, kamra, nappali, dolgozószoba, kádas fürdőszoba, külön wc, 2 erkély - Tetőtérben: közlekedő, 3 hálószoba, gardrób, zuhanyzós fürdőszoba wc-vel - Pince szinten: teremgarázs, tároló (opcionálisak) ALACSONY REZSI A lakás energiaigénye nagyon alacsony. A homlokzat és a tetőtér is szigetelt, a nyílászárókban 2 rétegű, argon gázzal töltött üvegezés van. Műszaki felszereltség - 5 db hőszivattyús, wifis hűtő-fűtő klíma elsődleges fűtéshez - Hőszivattyús bojler elsődleges vízmelegítéshez, amely megtanulja a család vízfogyasztási szokásait és ahhoz igazítja a működését - Opcionálisan: kombi cirkó gázkazán fűtéshez és vízmelegítéshez, programozható, időzíthető termosztáttal Éves gázfogyasztás: 308 m³/év (nem tévedés, tényleg csak ennyi) Éves áramfogyasztás: 2540 kWh/év Havi átlagos rezsi az elmúlt év átlagából (gáz+víz+villany): 16.000 Ft/hó Minden mérőóra egyedi. Az ár tartalmazza a lakás és a beépített bútorok, illetve gépek árát is. Opcionálisan megvásárolható: - garázs: 5 millió Ft - tároló: 3 millió Ft TÁRSASHÁZ A 19 lakásos társasház a Kucsma utcában található, mely egy kertvárosi hangulatú, csendes keresztutca, új építésű társasházakkal. Az épület karbantartott, rendezett, a lépcsőház tiszta. A társasháznak stabil a pénzügyi háttere és megbízható a lakóközössége. A közös költség 21.025 Ft/hó, amely tartalmazza a szemétszállítás díját is. INFRASTRUKTÚRA 30, 30A, 230, 120-as busz, 14-es villamos, S76-os vonat pár perc sétával elérhető. A környező utcákban van bölcsőde, óvoda, iskola, ALDI, Tesco Expressz, Penny, posta, felnőtt és gyermek orvosi rendelő, védőnő, több játszótér, park, sportpálya is. Kiránduláshoz, sportoláshoz séta távolságban van a Rákos-patak és a Duna-part. Ingatlanosok kérem, ne keressenek!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2004
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
duplakomfortos
garázs
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
étkező
kamra
gardrób
erkély
kábeltévé
internet
telefon
beépített konyhabútor
beépített szekrény
vízórás
hőszigetelt
kaputelefon
klíma
parkettás
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Balogh Julianna
+36 20 479 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Balogh Julianna
+36 20 479 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY