Eladó lakás Budapest XIII. kerület, Angyalföld, Szent László út 63 nm
Eladó lakás Budapest XIII. kerület, Angyalföld, Szent László út 63 nm
Eladó lakás Budapest XIII. kerület, Angyalföld, Szent László út 63 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7882149
Referenciaszám: 1815_5395
Frissítve: 17 napja

Budapest XIII. kerület eladó téglalakás 1+2 fél szobás: 75,8 millió Ft

75,8 millió Ft
1 203 159 Ft/m²
63 m²
Alapterület
1+2 fél szoba
Szobák száma
4. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 219 988 Ft
Második évtől
300 219 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
VONZÓ LEHETŐSÉG A VÁROSLIGET KÖZELÉBEN! Eladó azonnal KÖLTÖZHETŐ, belső kétszintes, TELJESKÖRŰEN FELÚJÍTOTT, KIVÁLÓ ÁLLAPOTÚ 4. emeleti (liftes), 63nm-es, duplakomfortos téglalakás, a Szent László úton. A lakás hatalmas TETŐTERASZRA nyíló ajtóval rendelkezik, ezáltal ideális helyszíne lehet családi és baráti összejöveteleknek. A Szent László út kedvelt területe a környék lakói körében, közel a Városligethez és a Róbert Károly körúthoz. Az épület mindössze 28 éve épült, a lakás pedig felújított, így a komfort és a MODERN stílus jegyei teszik az otthont igazán FELEJTHETETLENÜL KÉNYELMESSÉ. Az amerikai konyhás NAPPALI igazi szívét adja a lakásnak, innen nyílik a zuhanykabinos FÜRDŐSZOBA és akár egy leválasztható HÁLÓ is. Biztosítva a PRIVÁT SZFÉRÁT, az emeleten további két hálószoba található, valamint egy kádas, wc-s fürdőszoba. A lakást körüllengi a csend és az elegancia. A fűtés HÁZKÖZPONTI gázkazánokkal és egyedi mérőkkel felszerelt radiátorokkal történik, a hideg-meleg víz pedig szintén mérők alapján fizetendő. Egy 2 nm-es tároló is tartozik hozzá. Belső elrendezése rendkívül JÓL ÁTGONDOLT, IDEÁLIS KISGYERMEKES CSALÁDOKNAK is. Opcionálisan vásárolható HOZZÁ GARÁZS is, ami a belső udvarból nyílik, ezzel is növelve az ingatlan komfortérzetét. Irányár: 75.8 MFt Refszám: 9622 Hívjon bizalommal a megadott számon! Ha épp nem tudom felvenni a telefont, rövidesen visszahívom. Kereső ügyfeleink részére a szolgáltatásunk díjtalan Érdeklődés esetén adatait a weboldalunkon lévő adatkezelési szabályzatunk szerint kezeljük. Beszámítható ingatlanokat keresünk ügyfeleink részére. Ingatlancsere lehetőség, beszámítás, értékegyeztetéssel. Irodánk ingatlanok adás-vételével és cseréjével is foglalkozik. Irodánk ügyfeleinknek kedvező, alacsony sikerdíjjal párosított szakértelemmel áll rendelkezésére. Ügyvédi háttérrel, ingyenes hitel tanácsadással, teljeskörű ügyintézéssel segítjük Önt.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Házközponti fűtés egyedi méréssel
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
garázs
jó közlekedésű
csendes
amerikai konyha
terasz
beépített szekrény
vízórás
hőszigetelt
lift
kaputelefon
klíma
parkettás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Békési Katalin Mavalux kft Az iroda összes hirdetése
+36 30 718 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Békési Katalin Mavalux kft Az iroda összes hirdetése
+36 30 718 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY