Eladó lakás Budapest XIII. kerület, Angyalföld 104 nm
Eladó lakás Budapest XIII. kerület, Angyalföld 104 nm
Eladó lakás Budapest XIII. kerület, Angyalföld 104 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 7906387
Frissítve: 4 hónapja

Budapest XIII. kerület eladó téglalakás 3+1 fél szobás: 89,8 millió Ft

89,8 millió Ft
863 462 Ft/m²
104 m²
Alapterület
3+1 fél szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 260 622 Ft
Második évtől
355 673 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó a szeretett otthonunk, a népszerű Angyalföldön, a Béke tér közelében, mely egy kb. 20 éve épült, liftes társasház második emeletén található. Ez a kétgenerációs lakás, ami jelenleg két különálló lakrészből áll, számtalan lehetőséget rejt magában, úgy mint multigenerációs otthon, home office vagy kisvállalkozás, illetve befektetési lehetőség. A 104 négyzetméteres (egy extra előtérrel együtt bruttó 110 nm) lakásnak két külön bejárata van, mindkét rész (a 32nm-es garzon, és a 72nm-es lakás is) saját konyhával és saját fürdőszobával rendelkezik. A két lakrész a G1 előszoba és a G7 gardrob közé épített fal elbontásával könnyen egyesíthető, illetve az alaprajzon látható G6 (nappali) és G8 (étkezőkonyha) által lefedett terület egy 34 nm-es, franciaerkélyes amerikai konyhává varázsolható, így kialakítható az a lakótér, amely a leginkább illik az Ön egyéni igényeihez. Egybenyitás esetén a G3 jelű második konyha (dolgozó)szobává, vagy akár egy nagyablakos fürdővé alakítható, és így a helyiségek rugalmasan variálhatók. A lakásban tükrös, tolóajtós Stanley beépített szekrények szolgálják a személyes dolgok kényelmes elhelyezését, legyen szó hosszú kabátokról, vagy a gyerekek játékairól. A házban központi fűtés biztosítja a meleget, ám az mindkét lakrészben egyedileg programozható vezérléssel, és külön méréssel történik, így mindenki a saját igényeinek megfelelően szabályozhatja a hőmérsékletet. Az autójának nem kell az utcán parkolnia, mert a társasház zárt, fásított udvarán a lakáshoz jár egy parkolóhely. Emellett az udvarból nyílik egy kerékpártároló és a lépcsőház földszintjén egy közös tárolóhelyiség is rendelkezésére áll. Az infrastruktúra kiváló, hiszen számos bevásárlási lehetőség sétatávolságon belül érhető el (Aldi, Lidl, Spar), valamint gyógyszertár, orvosi rendelő, óvoda, általános iskola, gimnázium, és cukrászda is a közelben található. A tömegközlekedés kiváló, így a főbb csomópontok és a belváros is gyorsan megközelíthető (32, 30, 30A, 230, 20E, 105 busz, 14-es és az 1-es villamos, M3 metró). Az ingatlan valóban sokoldalú, és a leendő vásárlók számára remek lehetőségeket kínál. Ha szeretné megnézni, ne habozzon, hívjon, és fedezze fel családjával együtt a lakásban rejlő lehetőségeket!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Házközponti fűtés egyedi méréssel
Építés éve:
1998
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
duplakomfortos
kocsibeálló
beépített konyhabútor
beépített szekrény
lift
kaputelefon
klíma
parkettás
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 343 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 343 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY