Eladó lakás Budapest XIII. kerület, Angyalföld 40 nm
Eladó lakás Budapest XIII. kerület, Angyalföld 40 nm
Eladó lakás Budapest XIII. kerület, Angyalföld 40 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 7993176
Referenciaszám: H480427
Frissítve: 21 napja

Budapest XIII. kerület eladó téglalakás 2 szobás: 64,99 millió Ft

64,99 millió Ft
1 624 750 Ft/m²
40 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 188 618 Ft
Második évtől
257 408 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
XIII. kerületben, a Nanette Harmony lakóparkban, a Rákos patak partján, eladó egy 3. emeleti, nyugati tájolású, 2 szobás, 40,49 m2 lakótérrel + 8 m2 erkéllyel rendelkező, kiváló állapotú ingatlan. Akár befektetési célból, akár saját részre keres, ezt a lakást feltétlenül nézze meg! KÖRNYÉK ÉS KÖZLEKEDÉS: - XIII. kerület, Angyalföld, Rozsnyai utca. - Jó infrastruktúrával és tömegközlekedéssel rendelkező csendes környék a Rákos patak partján. - 400 méteren belül gyalogosan elérhető minden, ami a hétköznapokhoz szükséges. - Számos bevásárlási lehetőség (Aldi, Lidl, Spar), Posta, gyógyszertár, orvosi rendelő, vendéglátóhelyek, edzőtermek pár perces sétatávolságra. - 14-es villamos, az M3-as metró, 120-as busz megállója 5 perc séta. - A nagyobb budapesti egyetemek tömegközlekedéssel gyorsan elérhetők. - A környék kifejezetten vonzó a fiatalok számára. - Kikapcsolódásként számos közpark, a Margit sziget, a Duna pláza és a Westend is 10 perces távolság. - A ház előtt egy street workout park és egy hosszú futópálya várja a sportolni vágyókat a Rákos patak partján. AMIT A HÁZRÓL TUDNI KELL: - 2013-ban épült, 5 szintes, zárt lépcsőházas téglaépület. - Mínusz 1-es szinten teremgarázs beállók, és lift biztosítja a lakók kényelmét. - Homlokzata és lépcsőháza modern, letisztult vonalvezetésű. - A társasház megtakarítással rendelkezik, az épületet kiváló állapotban van. - Lakóközössége csendes, vegyes korosztály. MIÉRT IDEÁLIS A LAKÁS? - 3. emeleti, 40,49 m2-es, nagy erkélyes, világos ingatlan. - Felosztása: előtér, amerikai konyhás nappali-étkező, hálószoba, fürdőszoba, wc, erkély. - Kialakítása modern és fiatalos, a nappali és a hálószoba tájolása nyugati. - Esztétikus anyagokkal és igényes burkolatokkal készült lakás. - Az amerikai konyhás nappalit és a szobát is laminált padlóval, a fürdőszobát és WC-t járólappal burkolták. - Nyílászárói műanyagok, ablakai 2 rétegű hőszigetelt üveggel szereltek. - A Nanette Harmony lakásainak fűtése házközponti, egyedi méréssel. - Az erkély két végében két 1 m2-es tároló lett kialakítva. - A közös költség 14.000,-Ft/hó, a lakás fenntartási költsége kedvező. FINANSZÍROZÁSBAN ONLINE ÜGYINTÉZÉSSEL IS SEGÍTÜNK! - Többszörösen díjnyertes irodánk hitelszakértői 20 éves szakmai tapasztalattal várják, előre egyeztetett időpontban akár normál munkaidőn kívül is. - Bank-független Hitel Centerünk díjmentesen versenyezteti minden bank és hitelintézet kínálatát, hogy önnek a legmegfelelőbb konstrukciót megtaláljuk. - Egyedi igényekre szabott, csak nálunk elérhető egyedi ajánlatokkal, fogyasztóbarát lakáshitelekkel, babaváró hitellel, teljes körű CSOK PLUSZ ügyintézéssel állunk rendelkezésére. EGYEDI LEHETŐSÉG, ne maradjon le róla! Érdeklődés esetén VÁROM HÍVÁSÁT a hét minden napján!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2013
Terasz:
7,9 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna
terasz
lift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Ferenc Otthon Centrum - XI. kerület - Bicskei utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Ferenc Otthon Centrum - XI. kerület - Bicskei utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY