Eladó lakás Budapest XIII. kerület, Reitter Ferenc utca 55 nm
Eladó lakás Budapest XIII. kerület, Reitter Ferenc utca 55 nm
Eladó lakás Budapest XIII. kerület, Reitter Ferenc utca 55 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7943241
Frissítve: 2 hónapja

Budapest XIII. kerület eladó téglalakás 1+2 fél szobás: 53,9 millió Ft

53,9 millió Ft
980 000 Ft/m²
55 m²
Alapterület
1+2 fél szoba
Szobák száma
3. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 156 432 Ft
Második évtől
213 483 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ZÖLDEBB KÖRNYEZETben eladó egy nappali + 2 félszobás lakás. /Nem ingatlanosoknak szóló hirdetés!!!/ Tehermentes ingatlan, azonnal költözhető. Kiváló beosztású, világos, napos, panorámás kilátással. Az ár IRÁNYÁR! Állapota nagyon jó, egy éve újabb felújítás történt. Új nyílászárók kerültek beépítésre szúnyoghálóval, új konyhabútor mosogatógéppel, új klíma. A rendezett, kulturált, téglaépítésű társasház 3., legfelső emeletén található, és a szélső, csendes. A házban 20 lakás van. Az előszobából nyílik a NAPPALI, ahonnan az erkély és egy KISSZOBA érhető el. Még egy KISSZOBA van az előszobáról, továbbá fürdő, külön WC és konyha. Átfolyós gázbojler biztosítja a meleg vizet, a fűtést újjáépített, hőszabályzós Héra cserépkályha /gáz/, mely kényelmes, költséghatékony. Elektromos kiegészítő fűtés is van. Cirkófűtés is könnyen kivitelezhető. A lakás további ELŐNYEI: Tágas, napos, K-Ny-i tájolású. Panorámás kilátás minden ablakból, a távolba, sok fára néző ablakkal. Erkély (5.4nm saját) nyílik a nappaliból. A bejáratnál fedett, napos gang található, kellemes kiülési lehetőséggel. Új nyílászárók (bukó-nyíló) szúnyoghálóval, új függönyök, új sötétítőfüggönyök. Új konyhabútor, új mosogatógép, új kombi hűtő. Gáztűzhely villany sütővel. Klíma a nappaliban hűtő-fűtő funkcióval. Konyha nagy ablakkal. Sok tároló hely: beépített bútorok, szekrények, polcok. Bútorozva, gépesítve, új függönyökkel is eladó, vagy üresen. FELSZERELTSÉG További lehetséges tartozékok: kanapé (kinyitható), igazi bükkfa franciaágy, egyszemélyes fenyő ágy, új nappali szekrény TV szekrénnyel, TV-vel, ebédlőasztal székekkel, ruhásszekrény, cipős szekrény, kabátakasztó, polcok, stb. Az ÉPÜLET jellemzői: 3 emeletes tégla társasház legfelső emeletén a csendes, szélső-felső lakás. A pincében saját tároló /4 nm/. A ház saját udvarral, virágoskerttel, bokrokkal, fákkal rendelkezik. Közös ktg.: 13.000 Ft Minden fogyasztás mérőórák alapján fizetendő. KÖRNYÉK: ÁRNYAS utcák veszik körül, SOK A ZÖLD terület, JÓ A LEVEGŐ. Bölcsőde, óvoda, általános iskola karnyújtásnyira vannak. A RÁKOS-PATAK környezete PARKOSÍTOTT pihenő övezet: sétához, sportoláshoz kiváló, futószőnyeg, kerékpárút, játszótér, szabadtéri edzőpark van. KÖZLEKEDÉS, PARKOLÁS A tömegközlekedés nagyon jó, a 20-as és 30-as buszmegálló a közelben. A 14-es villamos és a metró is könnyen elérhető, így minden irányba egyszerű és gyors a közlekedés. INGATLANKÖZVETÍTŐK NE KERESSENEK!!!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (héra)
Erkély:
5 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
panoráma
belsőkert
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 265 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 265 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY