Eladó lakás Budapest XIX. kerület 55 nm
Eladó lakás Budapest XIX. kerület 55 nm
Eladó lakás Budapest XIX. kerület 55 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7786506
Feltöltve: 11 hónapja

Budapest XIX. kerület eladó téglalakás 2 szobás: 58,14 millió Ft

58,14 millió Ft
1 057 064 Ft/m²
55 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 168 733 Ft
Második évtől
230 271 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
2023-ban átadásra kerülő új építésű lakások Kispesten! A lakópark Kispest egyik legfrekventáltabb részén, az Üllői útról nyíló csendes mellékutcában található. A lakás 55 négyzetméterén az alábbi helyiségek kerültek kialakításra: tágas amerikai konyha-nappali, hálószoba, fürdő-mellékhelyiség külön, erkély. A modern építészeti megoldásokat alkalmazó projekt Budapest egyik új értéket képviselő beruházása. Az ingatlan tervezése során fontos szempont volt a jól kihasználható, tágas, világos terek kialakítása. Az optimális alaprajzoknak köszönhetően a lakások funkcionálisan magas színvonalat képviselnek. A lakások hűtése és fűtése 100 százalékban megújuló energián alapuló hőszivattyús rendszer. Téli üzemben fűtési, nyári üzemben hűtési üzemmódot lát el. Helyiségenként egyedileg szabályozható az elektromos termosztátokon keresztül a hőmérséklet, így a rezsiköltség igen kedvező. A lakások további jellemzői: Smart: Távvezérelt Okosotthon rendszer Modern belső tér, tágas szobák és erkélyek, nagy, nyitott terű nappalik Nagy üvegfelületek, amelyek bőséges természetes fényt biztosítanak Műanyag, 3 rétegű nyílászárók, korszerű hőszigetelt üveggel Mennyezeti hűtés-fűtés, vizesblokkokban temperáló padlófűtés Igényes, minőségi padló és falburkolat a fürdőszobákban és WC helyiségekben, a tulajdonos választása alapján Szaniterek, csaptelepek ismert gyártók termékeivel Lakástípustól függően kádak vagy zuhanyzók választhatók A kényelmes hőérzetet mennyezeti hűtés-fűtés szolgálja Opcionálisan kérhető: Elektromos alumínium redőnyök A beépített konyhabútor nem része a vételárnak, azok szintén opcionálisan kérhetőek. Az ingatlanok mellé lehetőség van teremgarázs helyek vásárlására is. Különböző elosztású és méretű lakások választhatóak 34-81 négyzetméterig. Várható átadás: 2023. utolsó negyedév Amennyiben kérdés merül fel Önben, vagy megtekintené, keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
7
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Geotermikus
Építés éve:
2023
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna
összkomfortos
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
amerikai konyha
erkély
lift
klíma
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Vesta Home Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 961 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Vesta Home Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 961 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY