Eladó lakás Budapest XV. kerület, Rákospalota, Dugonics utca 10 39 nm
Eladó lakás Budapest XV. kerület, Rákospalota, Dugonics utca 10 39 nm
Eladó lakás Budapest XV. kerület, Rákospalota, Dugonics utca 10 39 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8129230
Frissítve: ma

Budapest XV. kerület eladó téglalakás 1 szobás: 33,9 millió Ft

33,9 millió Ft
869 231 Ft/m²
39 m²
Alapterület
1 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 98 386 Ft
Második évtől
134 269 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
REMEK LESZ ELSŐ LAKÁSNAK! ++ videó a Youtube-on megtekinthető ++ Olyan lakást keresel, ami felújított? Ez az ingatlan teljesen az, még egy szöget sem kell a falba verned. LAKÁS: A fotók láttán rögtön felmerülhet Benned a kérdés, hogy ebben az ingatlanban mit újítottak fel? Tényleg minőségi lett? Rövid válaszom: igen! De gyere el személyesen, és győződj meg Te is a saját szemeddel. Az alapterület 39 m2, amiről azt gondolom, hogy ebből kihozták a maximumot. Elosztása: egy értelmezhető méretű 19m2-es hálószoba, egy jó méretű 13m2-es konyha, illetve egy zuhanyzós kialakítású fürdőszoba. A lakás belmagassága 270 cm. A hirdetésben találsz egy méretezett alaprajzot is. Modern műanyag bejárati ajtóval, fa ablakokkal és műanyag redőnyökkel felszerelt. A melegvizet egy új, modern bojler biztosítja, míg a fűtésért (és a hűtésért is) egy Nord típusú klíma a felelős. KÖLTSÉGEK: A közös költség 9.750 Ft, amely minden társasháznak fizetendő költséget fedez. Ezen felül a villamos energia és a víz használatért kell fizetni, mindkettő mérőórával felszerelt. Így a lakás fenntartása igazán pénztárcabarátnak mondható. TÁRSASHÁZ: A sorház jellegű társasházban 10 lakás található. Van egy közös udvar, amelyet a lakók igényük, és a társasházban rögzítettek szerint használhatnak. KÖRNYÉK: Kifejezetten csendes. Ha itt keresel lakás, fel fog benned merülni a kérdés, hogy tényleg Budapesten vagyunk? Klasszikus kertvárosias jelleg. A társasház a Dugonics és a Bethlen Gábor sarkán található. Parkolni szinte bármikor lehet az utcákban. TÖMEGKÖZLEKEDÉS: Számos lehetőségünk van eljutni a város különböző pontjaira. Az Istvántelek Vasútállomás 1 perc gyaloglással elérhető (innen percek alatt be tudunk jutni a Nyugati Pályaudvarig) A környező utcákban megálló buszokkal könnyen eljuthatunk a Bosnyák térig, Újpest-Városkapu Metró megállóig. KINEK AJÁNALOM? A minőségi felújítás miatt saját lakásnak remek választás.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Elektromos
Energetikai besorolás:
E
villany
víz
csatorna
összkomfortos
kertkapcsolatos
alacsony közös költség
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Balogh Alex Expert Property Az iroda összes hirdetése
+36 30 957 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Balogh Alex Expert Property Az iroda összes hirdetése
+36 30 957 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY