Eladó lakás Budapest XX. kerület 55 nm
Eladó lakás Budapest XX. kerület 55 nm
Eladó lakás Budapest XX. kerület 55 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8086403
Frissítve: 1 hónapja

Budapest XX. kerület eladó téglalakás 2 szobás: 47,5 millió Ft

47,5 millió Ft
863 636 Ft/m²
55 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 137 857 Ft
Második évtől
188 134 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ingatlanosok kérem csak vételi szándékkal keressenek! Eladóvá vált szeretett kis lakásunk! Budapest, XX. kerületben, Bethlen utcában található 4 lakásos társasház, egyik emeleti lakása. Az utca átmenő forgalomtol mentes ès nagyon csöndes. Azonban alig pár perc sétára találhato 35ös, 151es busz, illetve 52,51,2B villamosok megálloja. Max 5-10perces séta tavolságra 148, 66, 23 stb. Buszok megállója. Iskola, ovoda, bölcsöde, pèksèg, spar, kinai, is mind par perc sétára, ès kb 15 perc alatt elérhető a pesterzsèbet városközpont is. Autóval Lidl, Aldi, èjjel nappali gyógyszertár kb 5 perc. Az ingatlanról: 2015 ben lett vásárolva, akkor teljes körü felujitás törtènt: Burkolatok cserèje mindenhol Vizvezetèkek teljes cserèje-felujitása, villamoshálozat kibővitèse, Fűtèsrendszer korszerűsités Nyilászárok cserèje mindenhol, jelenleg 3 rètegű müanyag thermo ablakok vannak mindenhol illetve, 11 ponton záródó biztonsági ajto. A fütèst ès a melegvizet kombi cirko biztositja, illetve a lakásban klima is találhato. A lakás mérete 55 m2 + 4 m2 erkèly, a szobák nagyon tágasak világosak, az udvar fele nèznek. a fürdő ès a wc 2 külön helyiségben található A ház teljes tető felujitása 2017ben megtörtènt, illetve 2019ben le is lett szigetlve a ház 10-15 cm külső dryvit szigetelèssel. A ház energetikai besorolása, az uj szabvány szerint: "E" A lakáshoz tartozik egy 5 m2-es tárolo a pincèben, illetve a közös udvaron egy 12m2-es garázs. Az udvar illetve a tetőtèr osztatlan közös tulajdon. a lakás saját mèrőkkel rendelkezik, a rezsi alacsony. Parkolás az utcán a ház előtt vagy lehetősèg van az udvarra is beállni gépkocsival. Az ingatlan 1/1 tulajdonú, tehermentes. Bármilyen egyèb kérdésre szivesen válaszolok.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
erkély
bútorozatlan
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Tóth Balázs
+36 20 391 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Tóth Balázs
+36 20 391 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY