Eladó lakás Csévharaszt 68 nm
Eladó lakás Csévharaszt 68 nm
Eladó lakás Csévharaszt 68 nm
+1 fotó
Hirdetéskód: 8055473
Referenciaszám: 167975-4617503
Frissítve: ma

Csévharaszt eladó téglalakás 3 szobás: 45,9 millió Ft

45,9 millió Ft
675 000 Ft/m²
68 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 133 214 Ft
Második évtől
181 797 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Monor Ingatlaniroda kínálatában eladó a #167975 hivatkozási számú csévharaszti társasházi lakás. Eladásra kínálunk Csévharaszton saját kerttel rendelkező társasházi lakást! Az ingatlan hasznos alapterülete 68.76m2, valamint egy gépkocsibeálló(17,40 m2) és tároló(3,13m2). Csendes aszfaltozott utcában van a házikó, a környékben bevásárlási lehetőség, buszmegálló, óvoda 10 perc sétán belül. 2 hálószoba, egy hatalmas amerikakonyhás nappali, fürdőszoba + gépészeti helyiség és gardrób is megtalálható az lakásban. A lakáshoz tartozik 234m2 saját kert. A lakás hűtéséről és fűtéséről hőszivattyús légtechnikai rendszerek gondoskodnak, így AA+ kategóriás energetika besorolást kaptak az alacsony fenntartás, és a rendkívüli jó hőszigetelés miatt. Az építtető több referencia munkája is megtekinthető kérésre! M4-es és a 4-es autóutak mentén található Csévearaszt tömegközlekedésről autóbusz gondoskodik. CSOK ILLETÉKMENTESSÉG TÁMOGATOTT HITEL Ne habozzon! Keressen minket és tekintse meg személyes. Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó csévharaszti társasházi lakás, vagy bármely más társasházi lakás és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.Hivatkozási szám: #167975Az Openhouse Monor Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.A társasházi lakás vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
2024
Energetikai besorolás:
A+

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ifj. Szabó László Openhouse Monor Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 288 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ifj. Szabó László Openhouse Monor Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 288 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY