Eladó lakás Eger, Felnémet 83 nm
Eladó lakás Eger, Felnémet 83 nm
Eladó lakás Eger, Felnémet 83 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8096038
Referenciaszám: 616_ipe
Frissítve: 7 napja

Eger eladó téglalakás 3 szobás: 63,5 millió Ft

63,5 millió Ft
765 060 Ft/m²
83 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 184 293 Ft
Második évtől
251 506 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eger kertvárosi részén eladó egy sorház jellegű, társasházi lakás! A 89/83 m2 hasznos alapterületű, belső kétszintes, nappali + 2 szobás lakás, egy 300 m2 nagyságú telken épült 2002-ben. Az épület falazata tégla, tetőhéjazata cserép. A lakás földszinti részén előtér, tusolós fürdőszoba, külön wc, konyha spejzzel és a 21 m2-es nappali található, amelyből a 18 m2 nagyságú NY-i fekvésű, kertkapcsolatos terasz nyílik. Az emeleti részen két nagyméretű hálószoba és egy kádas fürdőszoba kapott helyet, ennek előteréből lehet egy rejtett mennyezeti létrán feljutni a tetőtérbe, ahol a betonfödém hajópadlóval és szőnyeggel burkolt, a tetőszerkezet szigetelt és gipszkartonozott. A fűtés gázcirkós, a Westen márkájú gázkazán 2024-ben lett beépítve, a nappaliban egy hangulatos kandallóval is lehet fűteni. A gázszámla havi átalányban 9000.-ft! A műanyag ablakok redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek, bejárati ajtó szintén műanyag, a beltéri ajtók egyedi fa ajtók és harmonika ajtók. A burkolatokat kerámia lap, laminált lap, szőnyegpadló és az előszobán lévő vinyl padló alkotja. A lakás folyamatosan karbantartott, 2020-ban az emeleti hálószoba padlója, festése és a fürdőszoba újult meg, 2023-ban a földszinti wc, fürdőszoba és előtér lett felújítva. A terasztető szerkezete a közelmúltban lett javítva és lekezelve. Az udvaron kerti csap, a kertben termő gyümölcsfák és nyársaló van, a telek végében tovább 400 m2 terület bérlésére ad lehetőség az önkormányzat. Az ingatlan utcafronti részén 21 m2 garázs található, amelynek falazata ytong, tetőhéjazata cserép. A tárolásra használható tetőtere külső létrán keresztül közelíthető meg. A garázsba víz és az áram van bevezetve, valamint szerelőakna kialakítására van lehetőség. Az ingatlan szép állapota, az elrendezéséből adódó világos terek és a hozzá tartozó kert és garázs teszi igazán jó választássá, ezt a családi ház kényelmét nyújtó lakást! Az lakás előre egyeztetett időpontban tekinthető meg, keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2002
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
garázs
kert
világos
étkező
kamra
terasz
lift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Krisztián Ingatlan Paletta Az iroda összes hirdetése
+36 20 329 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Krisztián Ingatlan Paletta Az iroda összes hirdetése
+36 20 329 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY