Eladó lakás Érd, Parkváros 73 nm
Eladó lakás Érd, Parkváros 73 nm
Eladó lakás Érd, Parkváros 73 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 8079435
Referenciaszám: EI2307
Feltöltve: 19 napja

Érd eladó téglalakás 3 szobás: 74,9 millió Ft

74,9 millió Ft
1 026 027 Ft/m²
73 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 217 379 Ft
Második évtől
296 658 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Érd, Parkváros kerületében, a Körösi-Cs. Sándor iskola közelében, földszinti, 73 m2-es (nettó 68 m2), 2 szoba + nappalis lakás, autóbeállóval, tárolóval. Akár saját használatú kerttel is. A lakás 73 m2 (nettó 68 m2 + terasz + tároló), 2 szoba (11.1, 9.6 m2) + nappali-konyha-étkező (26 m2), kamra, fürdőszoba-WC, kézmosó-WC helyiségekből áll és egy lépcsőházi tároló is tartozik hozzá. A nappaliból közvetlen kijárat nyílik a teraszra. A lakáshoz saját kizárólagos használatú telekrész is vásárolható + 3 millió Ft-ért. Az udvarban szilárd burkolatú 1 férőhelyes gépkocsi beálló biztosított (ezt a vételár tartalmazza). A ház 30-as hőszigetelt téglából épült, amire 15 cm-es polisztirol, a padlózatba 10 cm-es lépésálló, a lábazatra 10 cm-es XPS szigetelés került. A záró födémet 30 cm vastagságban kőzetgyapot szigeteléssel takarták. A külső nyílászárók, műanyag profilszerkezetű, 3 rétegű hőszigetelt üvegezésű bukó-nyíló ajtók és ablakok. Az ablakokat redőnyökkel (távirányítós, elektromos) és rolós szúnyoghálókkal is felszerelték. A lakás központi fűtés rendszere és használati melegvíz ellátása saját kondenzációs gázcirkóról működik, padlófűtéssel. A nyári meleg napokban a hűtésről a nappaliban található 3,5 kW-os klíma gondoskodik. A társasház mindegyik lakása külön helyrajzi számon nyilvántartott (nem osztatlan közös tulajdon), összesen 6 lakásból áll, építése 2023-ban kezdődött. A hirdetésben szereplő képek az eladó lakásról készültek (nem referencia képek). Az ingatlan elhelyezkedésének köszönhetően remek adottságokkal rendelkezik iskola, óvoda, bölcsőde, autóbusz megálló (amelynek minden járata Bp. Etele térig közlekedik), a mindennapi bevásárláshoz szükséges boltok 5-10 perces sétával, az M7-es autópálya 5 perc autózással elérhető. Ha bármilyen kérdésed lenne az ingatlannal kapcsolatban, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot. Ügyfeleink bizalommal fordulhatnak hozzánk, hiszen készséggel állunk rendelkezésükre. Az ingatlan bemutatása mellett a mi célunk az, hogy segítsük megtalálni az ideális otthont. Akár készpénzből akár államilag támogatott vagy szabad piaci hitelt szeretnél felvenni a vásárláshoz, tanácsadó kollégánk díjmentes, banksemleges ügyintézéssel áll rendelkezésre. Igény esetén ügyvédi segítséget is ajánlunk a teljes ügymenet jogi lebonyolításához.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2023
Energetikai besorolás:
B
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
kocsibeálló
saját parkoló
kert
kertkapcsolatos
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
amerikai konyha
kamra
kábeltévé
internet
vízórás
hőszigetelt
kaputelefon
klíma
redőny
szigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Verő Ákos Érdi Ingatlan Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 679 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Verő Ákos Érdi Ingatlan Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 679 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY