Eladó lakás Érd 57 nm
Eladó lakás Érd 57 nm
Eladó lakás Érd 57 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8127815
Referenciaszám: erdiingatlaniroda@gmail.com
Frissítve: 22 napja

Érd eladó téglalakás 1+3 fél szobás: 57,8 millió Ft

57,8 millió Ft
1 014 035 Ft/m²
57 m²
Alapterület
1+3 fél szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Figyelem!Saját adatokkal elvégezhető hitelkalkuláció 2024. 06. 16. 1:30 és 2024. 06. 16. 3:45 között nem érhető el, kérj visszahívást és az OTP Bank kollégája telefonon elvégzi a hitelkalkulációt.
Havi törlesztőrészlet 167 750 Ft
Második évtől
228 930 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Érd VÁROSKÖZPONTJÁBAN, vasúti megállótól 5 perc könnyű séta távolságra! Érd városközpontjában, Érd- alsó és felső vasúti megállóktól, buszpályaudvartól, bevásárlási lehetőségektől, orvosi rendelőktől egyaránt 5 perces séta távolságban. A társasház 2019-ben épült, a lakás hasznos lakóterülete 57 m2 + erkély (2 m2). Konyha-étkező-nappali (24 m2), közlekedőről nyílóan 3db 8 m2-es hálószoba, fürdőszoba és külön WC helyiségekből áll. A beépített bútorok és gépek a vételár részét képezik, de külön megegyezés szerint akár a teljes berendezéssel együtt is eladó. A lakáshoz saját 1 férőhelyes gépkocsi beálló biztosított gyepráccsal burkolt felülettel. A ház 30-as hőszigetelt téglából épült, amit 12 cm-es hungarocell szigeteléssel burkoltak. A külső nyílászárók hőszigetelt üvegezésű bukó-nyíló ajtók és ablakok, amelyeken rejtett tokozatban szerelt redőnyök is találhatók. A radiátoros központi fűtés rendszere saját kondenzációs gázcirkóról működik padlóban elvezetett csövezéssel ezáltal nem kell attól tartani, hogy a hideg hónapok fűtési időszakában a rezsi költség nagyon megemelkedik. Az ingatlan elhelyezkedésének köszönhetően remek adottságokkal rendelkezik iskola, óvoda, bölcsőde, autóbusz pályaudvar (amelynek minden járata Bp. Etele térig közlekedik), vasúti megállók (Érd- Alsó és Felső végállámás Kelenföld és Déli p.u.), a mindennapi bevásárláshoz szükséges boltok 5 perces könnyű sétával, az M6-os autópálya 6-os és 7-es főutakkal találkozó csomópontja 5 perc autózással elérhető. Ha bármilyen kérdésed lenne az ingatlannal kapcsolatban, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot. Ügyfeleink bizalommal fordulhatnak hozzánk, hiszen készséggel állunk rendelkezésükre. Az ingatlan bemutatása mellett a mi célunk az, hogy segítsük megtalálni az ideális otthont. Akár készpénzből akár államilag támogatott vagy szabad piaci hitelt szeretnél felvenni a vásárláshoz, tanácsadó kollégánk díjmentes, bankfüggetlen ügyintézéssel áll rendelkezésre. Igény esetén ügyvédi segítséget is ajánlunk a teljes ügymenet jogi lebonyolításához.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
2
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2019
Erkély:
2 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
kocsibeálló
saját parkoló
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
amerikai konyha
erkély
kábeltévé
internet
bútorozott
beépített konyhabútor
beépített szekrény
gépesített
alacsony közös költség
vízórás
hőszigetelt
kaputelefon
parkettás
redőny
szigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Verő Ákos Érdi Ingatlan Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 679 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Verő Ákos Érdi Ingatlan Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 679 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY