Eladó lakás Etyek 92 nm
Eladó lakás Etyek 92 nm
Eladó lakás Etyek 92 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 8131675
Referenciaszám: LK023198-4659115
Feltöltve: 23 napja

Etyek eladó téglalakás 4 szobás: 64,9 millió Ft

64,9 millió Ft
705 435 Ft/m²
92 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 188 356 Ft
Második évtől
257 051 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ETYEK BOTPUSZTA részén családias környezetben 1. emeleti lakás eladó! A 4 lakásos társasház 2002-ben épült Etyek dinamikusan fejlődő részén. A DK-i fekvésű lakás 2,5 éve részleges felújításon átesett. Nagyon világos, kellemesen napos, panorámás kilátással. A 92 m²-es lakásban 3 tágas szoba, amerikai konyhás nappali, 2 fürdőszoba és egy praktikus gardrób is található. A nappaliban egy tolóajtós pakolós gardróbszekrény a lakás tartozéka, ahogy a beépített egyéb bútorok is. A bútorok nagy része is eladóvá vált, amit egyénileg kérünk majd egyeztetni. A 12 m²-es teraszról gyönyörű panoráma nyílik elénk, így a közös kert mellett a privát reggelik is valódi meghitt hangulatot varázsolnak a lakásnak. A tetőtérben és az alagsorban is van közös tároló. A földszinti tároló bepolcozott. A ház társasházként működik. Egyéb extrák: - hűtő-fűtő klíma - VELUX napellenzők a tetőablakon - kellemes zöldövezeti hangulat - panorámás terasz hatalmas nappali ajtókkal - zártterületi autó beállók - alacsony rezsi A fűtésről a 2 éves Ariston kondenzációs kazán gondoskodik radiátor hő leadókkal. A rezsi nagyon kedvező! KÖZÖSKÖLTSÉG NINCS! Etyek Budapesttől mindössze 26 km-re található. Autóval is tömegközlekedéssel is könnyen és gyorsan elérhető. A lakástól 100 m-re van a buszmegálló, ahonnan Kelenföld 40 per. A legközelebbi vasútállomás 5 perc autóúttal Herceghalmon található. Az etyeki évszázados szőlő kultúra eredményeként a falu néhány éve már a történelmi borvidék része. Gasztro és zenés rendezvények sora várja a helyi lakosokat. Ha Budapest vonzáskörzetében keresi az otthonát és csendes, nyugodt, természetközeli helyen szeretne élni, ahol a történelem és a gasztro kultúra egyre csak fejlődik, akkor Etyek nagyszerű választás!Hívjon, és az ingatlant örömmel megmutatom személyesen is.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2002
Energetikai besorolás:
E
duplakomfortos
amerikai konyha
gardrób
vízórás
hőszigetelt
riasztó
kaputelefon
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Molnár Nikoletta Érdi Ingatlan Hiteliroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 282 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Molnár Nikoletta Érdi Ingatlan Hiteliroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 282 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY