Eladó lakás Fertőd, Süttör 45 nm
Eladó lakás Fertőd, Süttör 45 nm
Eladó lakás Fertőd, Süttör 45 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8056138
Referenciaszám: H482945
Frissítve: 20 napja

Fertőd eladó téglalakás 2 szobás: 29,9 millió Ft

29,9 millió Ft
664 444 Ft/m²
45 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 86 777 Ft
Második évtől
118 426 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az osztrák határ menti, gazdaságilag fejlett kisvárosból ajánlanék a figyelmükbe egy fiatalos lakást. LAKÁS JELLEMZÔI A lakás egy 2000- ben újjáépült, gondozott társasház 2. emeletén található a tetőtérben. Terei kényelmesek, praktikus elrendezésű. A konyhától kissé elszeparálva helyezkedik el a nappali, ezen felül fürdőszoba és hálószoba alkotja az ingatlant. MÛSZAKI JELLEMZÔK A lakás műszakilag kifogástalan. A ház melegét nyújtó kombi gázcirkó kazán 3 éves. Rezsije nagyon kedvező. Fa és műanyag szerkezetű nyílászárói jól zárnak. Az ingatlanhoz tartozik közös tároló, és a társasház elektromos kapuval zárt udvarán egy autóbeálló is. AKIKNEK AJÁNLOM Befektetésképpen remek választás lehet. Az ingatlant évek òta, megbízható bérlô lakja, aki még hosszú évekig szívesen maradna. Ezen kívül fiataloknak, a szomszédos Ausztriâba ingázóknak is jó döntés lehet. KÖRNYEZET Az ingatlantól 100 m- re van a buszmegálló. Élelmiszerbolt is pár perc távolságra van. A város Győr és Sopron között fekszik, az osztrák–magyar államhatártól mintegy 7, Kapuvártól 16, Soprontól 25 kilométerre. A számos kulturális program mellett, a rengeteg látnivaló és a kikapcsolódási lehetőség a környéken nagy számban vonzza a turistákat is . (Esterházy-kastély, Fertő-Hanság Nemzeti Park, Family Park, termálfürdők, kulturális örökségek és a Fertő tavat körbe ölelő bicikli út) A városban bölcsőde, óvoda, iskolák, orvos, gyógyszertár, bank, kereskedelmi és szolgáltató egységek egyaránt megtalálhatóak Várom hívását, és nézzük meg együtt a helyszínen, hogy miért lenne jó választás Önnek! Hitelre van szüksége? Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére! Kérje személyre szabott ajánlatunkat Kollégáinktól!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2000
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bolla László Otthon Centrum - Sopron - Győri út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bolla László Otthon Centrum - Sopron - Győri út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY