Eladó lakás Fonyód 57 nm
Eladó lakás Fonyód 57 nm
Eladó lakás Fonyód 57 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 7990801
Referenciaszám: H481088
Frissítve: 1 hónapja

Fonyód eladó téglalakás 2 szobás: 111 millió Ft

111 millió Ft
1 947 368 Ft/m²
57 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 322 150 Ft
Második évtől
439 641 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Fonyódligeten, közvetlen vízparti lakás eladó!!! A panorámás lakás a földszinten található. A 2020-ban épült társasházban, 84 apartman található. A korszerű megoldásoknak köszönhetően minden igényt kielégítő balatoni kikapcsolódást biztosit. Az ingatlan főbb jellemzői: - közvetlen vízparti elhelyezkedés - keleti fekvés, balatoni panoráma a kertből - 64 nm bruttó alapterület - tartozik hozzá egy 49 nm saját kertrész - saját gépkocsibeálló zárt parkolóban, ami nem képezi a vétel árat de megvásárolható. - modern műanyag nyílászárók - házközponti fűtés egyedi méréssel - Inverteres hűtő-fűtő klíma - elektromos redőny - gépesített konyha, kerámia lapos tűzhely, beépített mosogató gép, mosógép, hűtőgép - amerikai konyhás nappali - 1 külön nyíló hálószoba - előtér, közlekedő - fürdőszoba, külön WC - egész évben lakható A társasház saját stéggel, a Balaton felőli oldalon napozó ágyakkal, minigolf pályával, egy kisebb játszótérrel rendelkezik. A belső udvaron medence, és egy nagy sakk tábla biztosítja a kikapcsolódást. A közelben több nagy bevásárlóhely található (Lidl, Spar), hajókirándulások, a közeli kilátók és túraútvonalak, a kisvasút és a jól kiépített bicikliutak is vonzóvá teszik a környéket. Ha további információra van szüksége, vagy személyesen is meg szeretné tekinteni az ingatlant kérem keressen elérhetőségeimen.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Házközponti fűtés egyedi méréssel
Építés éve:
2020
Terasz:
15 m²
Energetikai besorolás:
C
villany
víz
csatorna
terasz
lift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pomozi Gábor Otthon Centrum - Balatonlelle - Kossuth Lajos utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pomozi Gábor Otthon Centrum - Balatonlelle - Kossuth Lajos utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY