Eladó lakás Fót 147 nm
Eladó lakás Fót 147 nm
Eladó lakás Fót 147 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 7982778
Referenciaszám: 213306149
Frissítve: 1 hónapja

Fót eladó téglalakás 5 szobás: 155 millió Ft

155 millió Ft
1 054 422 Ft/m²
147 m²
Alapterület
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 449 850 Ft
Második évtől
613 912 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Fót Csendes kertvárosi részén,egy egyedi tervezésű 147nm-es, nappali + 4 hálószobás, két fürdőszobával rendelkező önálló családiház, duplagarázzsal eladó. Az ingatlanhoz tartozó telek terület 930nm. A leendő Tulajdonos házára, különös figyelmet fordítva az energetikára, kiemelkedő műszaki specifikációval! A házat 30-as Pretherm téglából épült, 15cm GRAFITOS szigeteléssel, színes, 3 rétegű üvegezésű nyílászárókkal. Az aljzatszigetelés 15 cm. A nappaliban található erkélyajtó igényes toló-bukó rendszerű, az összes ablakra színes, alumínium szigetelt redőnnyel felszerelt. .Az elektromos alapszerelés számos dugaljjal, kapcsolóval készült,komplett riasztó rendszer került kialakításra. A fűtést levegő hőszivattyú (E.S. Energy Save) biztosítja, felületfűtésként padlófűtést és mennyezeti hűtés-fűtéssel.  A napelemnek köszönhetően a rezsiköltségen még többet megtud sporolni.   A ház egyedi mérőórákkal felszerelt, a fűtést és a használati meleg vizet hőszivattyús rendszer biztosítja. Az ingatlan kiváló infrastruktúrával rendelkezik, a belvárostól 30 percre helyezkedik el. A környéken könnyen megközelíthetően találhatóak bevásárlóközpontok, iskola, óvoda, orvosi ellátás, gyógyszertár. További információ és helyszíni egyeztetés miatt hívjon bizalommal! Az ingatlan hétvégén is megtekinthető. Amennyiben az új ingatlan megvásárlásához banki hitelre lenne szüksége, irodánk díjmentes bankfüggetlen hitel tanácsadással tudja segíteni a vásárlást.      

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
1
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2024
Energetikai besorolás:
A+
Napelem:
Van
villany
gáz
víz
csatorna
ipari áram
duplakomfortos
garázs
internet
bútorozott
vízórás
hőszigetelt
klíma
akadálymentesített

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Békefi Brigitta Be My Home Az iroda összes hirdetése
+36 70 904 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Békefi Brigitta Be My Home Az iroda összes hirdetése
+36 70 904 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY