Eladó lakás Gyöngyös, Belváros, Táncsics Mihály utca 120 nm
Eladó lakás Gyöngyös, Belváros, Táncsics Mihály utca 120 nm
Eladó lakás Gyöngyös, Belváros, Táncsics Mihály utca 120 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7650710
Frissítve: 1 éve

Gyöngyös eladó téglalakás 4+1 fél szobás: 75 millió Ft

75 millió Ft
625 000 Ft/m²
120 m²
Alapterület
4+1 fél szoba
Szobák száma
3. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 217 669 Ft
Második évtől
297 054 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Gyöngyös belváros közeli, csendes, napfényes, minőségi lakás eladó A lakás a Táncsics Mihály utcában, egy társasház 3. emeletén, a tetőtérben található. Belső két szintes, alsó szintje 90 m2, felső szintje 30 m2. Az ablakokból kilátás nyílik a város felé, és a Mátra, Sárhegy irányába is, keleti-nyugati tájolású. Mi vagyunk az első tulajdonosok, a felújítások során dupla szigetelő réteg került a tető alá, és kicseréltük a nyílászárókat is. Szigetelt műanyag Velux ablakok, elektromos redőnyök kívül, és árnyékolók belül, szúnyogháló kerültek beépítésre, valamint a beltéri ajtókat is fa ajtókra cseréltük. Igényes, minőségi anyagokból alakítottuk ki a lakás jelenlegi arculatát. Meleg színek, valódi fa ajtók, fa bútorok, beépített szekrények találhatók benne. Rengeteg tárolóhely lett kialakítva, kihasználva a tetőtér adta lehetőségeket is, és emellett a hálószobában is van egy hatalmas beépített szekrény, és az emeleti részen gardrób szoba. A nappali rész egybe lett nyitva a mellette levő szobával, így egy hatalmas tér áll rendelkezésre. Igény szerint ezt vissza lehet falazni, és két szobát csinálni belőle. A konyhabútorba hűtő, mélyfagyasztó szekrény, villanysütő, gáz főzőlap, mikrosütő, mosogatógép van beépítve, ami a lakás tartozéka. Mindkét szinten van külön klíma berendezés. A tavaszi nap első sugarai és az őszi utolsó napsugarak is besütnek a lakásba, jó hangulatot, és nem utolsó sorban kevesebb fűtési költséget teremtenek. A lakás két oldalról és alulról is „fűtve” van és jó a szigetelése. Szinte márciustól október végéig nem kell beindítani a fűtést. A függő folyosó felőli oldalon díszkő védi a falakat az esetlegesen onnan érkező esőtől, így sehonnan nem tud beázni. Kényelmes élettér lehet egy nagyobb családnak, igényes párnak. Jó hangulatú, jó energiájú lakás. Az elmúlt években jógaórák, hangfürdők, csendes foglalkozások voltak benne, ilyen tevékenységekre is alkalmas, vagy befektetésnek, bérbeadásra. Aki Budapestről szeretne egy csendesebb, jó levegőjű, igényes helyre költözni, annak is jó szívvel ajánljuk! Pár perc sétára van a belváros, a buszpályaudvar, a vasútállomás is közel. Gimnázium, óvoda, általános iskola és a zeneiskola is pár percre van, ugyanakkor csendes, nyugodt környék.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
panoráma
étkező
gardrób
kábeltévé
internet
bútorozott
beépített konyhabútor
beépített szekrény
vízórás
hőszigetelt
kaputelefon
klíma
parkettás
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Kálmán Éva
+36 20 385 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Kálmán Éva
+36 20 385 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY