Nem található kép
Nem található kép
Nem található kép
Hirdetéskód: 7710603
Feltöltve: 11 hónapja

Győr eladó téglalakás 2 szobás: 49,9 millió Ft

49,9 millió Ft
924 074 Ft/m²
54 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 144 823 Ft
Második évtől
197 640 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
TULAJDONOSTÓL eladó egy kitűnő adottságú, a Mosoni Duna partra néző GYŐR BELVÁROSI, igényesen felújított, AMERIKAI KONYHÁS NAPPALI + 1 SZOBÁS, 54 NM-es TÉGLA lakás. A LAKÁSRÓL: Az ELSŐ emeleten helyezkedik el ez a KELLEMES, minden oldalról körbefűtött OTTHON. A lakás teljes körűen felújított, melynek során új elektromos-, víz- és gázvezetékek kerültek beépítésre. Ezzel egyidejűleg a szaniterek, hideg-meleg burkolatok, biztonsági bejárati ajtó, hőszigetelt nyílászárók cseréje is megvalósult. ARISTON kondenzációs kazán biztosítja a meleg vizet és hőleadó radiátorokon a fűtést, amely WIFI-n keresztül, távolról is szabályozható. A lakás 3 db 140 x 200 cm-es FRANCIA ERKÉLYES ablakkal ellátott, melyből 2 az utcafrontra, 1 (hálószobai) a kertes CSENDES belső udvarra tájolt. NAGY TÁGAS és BOSCH gépekkel felszerelt gépesített konyha FŐZŐSZIGETTEL alkotják a több, mint 24 nm-es amerikai konyhás nappalit. Valamennyi fogyasztás egyedi mérőóra alapján fizetendő. A lakáshoz 3 nm-es saját pincei TÁROLÓ is tartozik. A LAKÓÉPÜLETRŐL: A társasház az 1960-as években épült, 4 emeletes, 15 lakásos, TÉGLA építésű. A lépcsőház és környéke tiszta, rendezett, karbantartott és csendes. A ház mögött fás-bokros zöldövezeti rész van kialakítva padokkal. A közös költség 8570 Ft. A KÖRNYÉKRŐL: Az ingatlan ELHELYEZKEDÉSE KITŰNŐ. GYŐR BAROKK történelmi BELVÁROSA néhány perces sétára található, de távolabb a nyüzsgő forgalomtól. Ez Győr egyik legkeresettebb, legélhetőbb része. A lakás a Móricz Zsigmond rakpart alsórakparthoz közelebbi részén helyezkedik el, a DUNAKAPU TÉR közvetlen közelében. Pár perc sétával elérhető iskola, óvoda, boltok, ÁRKÁD bevásárlóközpont, PIAC, orvosi rendelő, játszótér, buszmegálló. Ez egy KÖLTÖZÉSRE KÉSZ, IGAZI, MINŐSÉGI OTTHON, ebben a lakásban minden készen várja az új lakót. Ide tényleg csak a bőröndjét kell hoznia! Ha BEFEKTETŐKÉNT szeretne vásárolni, ez a lakás ideális választás, azonnal bérbe adható, EGYETEMEK a közelben találhatók. A lakás a felújítás óta életvitelszerűen nem lakott, per és tehermentes, AZONNAL KÖLTÖZHETŐ, a legjobb ajánlat a piacon! ÁRA KIEMELKEDŐ ÁR/ÉRTÉK ARÁNNYAL: 49,99 M Forint. Érdemes személyesen is megnéznie és meggyőződnie róla, hogy ez a lakás az ÉLETBEN MÉG SZEBB, mint a képeken! Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, kevés hasonló BELVÁROSI ingatlant talál a piacon! A lakást akár teljes bútorzattal együtt is megvásárolhatja, egyedi megegyezés szerint. BUDAPESTI ingatlancsere is érdekel. Amennyiben felkeltették érdeklődését a képek és a leírtak, vagy akár kérdése van, hívjon bizalommal! INGATLANOSOK KÉREM, NE KERESSENEK!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1968
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
panoráma
amerikai konyha
pince
kábeltévé
internet
telefon
alacsony közös költség
vízórás
kaputelefon
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 219 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 219 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY