Eladó lakás Győr, Kisbácsa 110 nm
Eladó lakás Győr, Kisbácsa 110 nm
Eladó lakás Győr, Kisbácsa 110 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7877540
Frissítve: 25 napja

Győr eladó téglalakás 4 szobás: 84,9 millió Ft

84,9 millió Ft
771 818 Ft/m²
110 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 246 401 Ft
Második évtől
336 266 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Család részére ideális sorházi ingatlan... Győr-Kisbácsán, csendes utcában, 2004-ben 1267 nm-es telken épült 4 lakásos sorházi társasházban 110 nm-es, belső kétszintes, nappali + 3 hálószobás, tágas, napos téglalakás + 15 nm-es udvari terasszal, +35 nm-es lekerített saját kerttel, igény esetén udvari garázzsal eladó. Tagolása: földszinten - előtér, éléskamra, háztartási helyiség wc-vel, étkezőkonyha, nappali, terasz, emeleten - 3 hálószoba, fürdőszoba wc-vel, közlekedő A társasház Porotherm 38-as főfalakkal, 6 cm homlokzati hőszigeteléssel, Tondach cserépfedésű tetővel épült. Redőnnyel és szúnyoghálóval felszerelt műanyag ablakokat, az emeleti részen pedig Velux tetőtéri ablakok kerültek beépítésre rovarhálóval, külső-belső rolóval. A lakás fűtését és meleg víz ellátását egy Sanier Duval típusú kombi gázkazán biztosítja, a hőleadás radiátorokkal történik. Kiegészítő fűtésként a nappali és étkezőkonyha között lévő kétoldalú fatüzelésű kandalló szolgál. A beltéri ajtók fenyőből készültek. A nagyméretű fa konyhabútor gépesített: mosogatógép, páraelszívó, gáz főzőlap, villanysütő, fagyasztós hűtőszekrény rendelkezésre áll. Az emeletre egy járólappal burkolt kényelmes lépcső vezet. A szobákba laminált parketta, a többi helyiségbe kerámia burkolat került. A falak festettek. A tárolást az előszobai beépített szekrény, a két hálóban található gardróbszekrény és a 40 nm-es padlás segíti. A háztartási helyiségben helyezték el a kazánt, a mosógépet, valamint egy mosdót és wc-t. Ebben a helyiségben tusoló kialakítása lehetséges. A fürdőszobába sarokkád, tusolókabin, wc került beépítésre. A terasz és a lekerített udvar járólappal valamint térkővel burkolt, a terasz elektromos napellenzővel ellátott. A lakáshoz igény szerint megvásárolható egy udvari, 18 nm-es téglaépítésű garázs (külön helyrajzi számon). A garázs mögött egy 5 nm-es faépítésű tároló található. A bejáró térköves, az utcai kapu és a garázskapu automata nyitású. A garázs előtt további egy autó parkolására van lehetőség. A társasház előtt további parkolóhelyek találhatóak. A lakás fenntartási költsége kedvező, a fűtés a kedvezményes kvótán belül van, közös költség nincs. Igény szerint a lakás teljes bútorzattal, felszereltséggel megvásárolható. A társasház rendezett, jó lakóközösség jellemzi. Infrastruktúrája kiváló, iskola, óvoda, bolt, buszmegálló pár perc alatt elérhető. Tehermentes, gyorsan beköltözhető ingatlan. Irányár: 84.900.000,- Ft + garázs opcionálisan 9.500.000,- Ft. (hiv. szám: 5759.)

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
2
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2004
Terasz:
15 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
garázs
kertkapcsolatos
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
étkező
kamra
terasz
kábeltévé
internet
bútorozott
beépített konyhabútor
beépített szekrény
gépesített
vízórás
hőszigetelt
kaputelefon
kandalló
parkettás
redőny
szigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bernadett Tóth Panoráma Ingatlan Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 389 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bernadett Tóth Panoráma Ingatlan Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 389 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY