Eladó lakás Győr, Sziget 41 nm
Eladó lakás Győr, Sziget 41 nm
Eladó lakás Győr, Sziget 41 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8070214
Frissítve: 26 napja

Győr eladó téglalakás 2 szobás: 43,99 millió Ft

43,99 millió Ft
1 072 927 Ft/m²
41 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 127 670 Ft
Második évtől
174 232 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Trendi, modern álomotthon Győr-Szigetben, a Radnóti utcában! 5 perc sétára az új fürdőtől illetve 10 percre az egyetemtől! Győr-Szigetben, a Radnóti utca Egyetemhez közeli oldalán eladó egy 41 nm-es, nappali + 1 szobás, magasföldszinti, tégla építésű, prémium megjelenésű otthon, mely teljes mértékben felújított, gépesített, berendezett. A lakás belső tereinek az elrendezése: konyha, nappali, 1 szoba, fürdőszoba zuhanykabinnal, külön álló wc. Az egy évvel ezelőtti felújítás során a nyílászárók, a villany és vízvezetékek, a burkolatok, szaniterek, a beltéri ajtók, teljes körűen cserélve lettek. A lakás utcára néző falai és padlózata utólagos hőszigetelést kapott. A fűtési mód gazdaságos és energiahatékony légcsatornás klímaberendezés mely télen fűti, nyáron pedig hűti az ingatlant, a fürdőszobában padlófűtéssel, és törölköző szárítós radiátorral kiegészítve. A renoválás során magas minőségű, egyedi gyártású bútorok kerültek beépítésre. A konyha gépesített: villany sütő, indukciós főzőlap, pára elszívó, hűtőszekrény, mosogatógép. A lakás a képeken látható állapotban, teljes bútorzattal, dekorációval és gépesítéssel (intelligens villanybojler, mosó-szárítógép, bioetanol kandalló, 50" okos TV) eladó. Az ablakok 3 rétegű hőszigetelt üvegezésű műanyag nyílászárók, minden helyiségben redőnnyel felszerelve. A közös költség 12.000,- Ft/hó. A lépcsőház zárt, tiszta rendezett. Parkolni az utcán díjmentesen, vagy a társasház mögötti udvaron lehet. A lakáshoz nagyméretű alagsori tároló tartozik. Az ingatlan megvásárlásához a személyi feltételek megléte esetén 11 M Ft. babaváró, valamint 15 M Ft. CSOK PLUSZ hitel igénybe vehető, melynek teljes körű lebonyolításában irodánk díjmentes közreműködést biztosít. Amennyiben megtekinteni a lakást, kérem hívjon bizalommal: 30/2 905 405.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Hőszivattyú
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna
összkomfortos
világos
bútorozott
beépített konyhabútor
beépített szekrény
gépesített
hőszigetelt
kaputelefon
klíma
parkettás
redőny
szigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kacsaláb Ingatlan Iroda Marcal-Lajta Bt. Kacsaláb Ingatlan Iroda Marcal-Lajta Bt. Az iroda összes hirdetése
+36 30 290 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kacsaláb Ingatlan Iroda Marcal-Lajta Bt. Kacsaláb Ingatlan Iroda Marcal-Lajta Bt. Az iroda összes hirdetése
+36 30 290 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY