Eladó lakás Győr, Szitásdomb 66 nm
Eladó lakás Győr, Szitásdomb 66 nm
Eladó lakás Győr, Szitásdomb 66 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 8126539
Referenciaszám: 5825
Feltöltve: 25 napja

Győr eladó téglalakás 1+2 fél szobás: 58 millió Ft

58 millió Ft
878 788 Ft/m²
66 m²
Alapterület
1+2 fél szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 168 331 Ft
Második évtől
229 722 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ritkaság a piacon, földszinti lakás 130 nm-es saját használatú kerttel! Új építésű, magas színvonalon kivitelezett társasházi lakások leköthetőek Szitásdomb II. lakóparkban: Győr dinamikusan fejlődő városrészében, a Szitásdomb II. lakóparkban (közigazgatásilag Vámosszabadi belterületén), 3216 nm-es telken, 2024. augusztusi, emeltszintű fűtéskész átadással épülő, 3 szintes, 24 lakásos új építésű társasházban 47 - 75 nm közötti alapterületű téglalakások zárt udvari kocsibeálló és garázs vásárlási lehetőséggel eladók. Az A02 jelű lakás a földszinten található, 65,71 nm + 12,50 nm terasz alapterületű, melyhez 130 nm saját használatú kert kapcsolódik. Elrendezése: előtér, amerikai konyhás nappali étkezővel, 2 háló, fürdőszoba wc-vel, wc Emeltszintű fűtéskész ára: 58.000.000,- Ft A társasház két épületből (A+B) áll, a lakásokon kívül 4 garázs és egy üzlethelyiség került kivitelezésre. A földszinti lakásokhoz terasz és saját kert, az emeleti lakásokhoz pedig erkély vagy tetőterasz tartozik. A földszinti lakások kerti csap és villany kiállással készülnek. A társasház lapostetővel, Porotherm 30 főfalakkal, 10 cm-es válaszfalakkal, 15 cm homlokzati hőszigeteléssel épül, a lépcsőház és a lakáselválasztó falazat 25-ös hanggátló téglából készül. 3 rétegű üvegezéssel ellátott antracit illetve fehér színű műanyag ablakok és erkélyajtók kerültek beépítésre rejtett redőnytokkal. A lakások meleg víz szükségletét épületenként 1 db központi kondenzációs gázkazán biztosítja, a fűtést hőszivattyús rendszer adja, lakásonként egyedi hőmennyiség mérővel. A hőleadás minden helyiségben padlófűtéssel történik. Az udvarban 41 db térkövezett kocsibeállót alakítanak ki. A lakásokhoz parkolóhely vásárlása nem kötelező, de igény szerint egy lakáshoz több parkolóhely is vásárolható. A 23,7 nm-es garázsok Hörmann típusú kapuval, motoros vezérléssel nyílnak. A kocsibeállók ára: 1.500.000,- Ft/db, garázsok ára: 8.500.000,- Ft/db. A vételár tartalmazza: - a lépcsőház festését, burkolását, kaputelefon beüzemelését, - járda és parkoló felületek térkövezését, - tereprendezést, füvesítést, - a földszinti lakásokhoz tartozó kertek kitűzését (kerítés nélkül), - a társasház telkének körbekerítését, - az erkélyek és tetőteraszok burkolását. Igény esetén kulcsrakész befejezés kérhető. A kivitelező referencia munkái megtekinthetőek. A lakóparkban kiépített aszfaltos úthálózat és közműrendszer található. A városi buszmegálló pár perc sétával elérhető. A lakópark területén kialakításra kerül játszótér, élelmiszerbolt illetve bölcsőde és óvoda, valamint egy következő fázisban orvosi rendelő, gyógyszertár stb. Autóval Győr belvárosa átlagos forgalomnál 5 perc alatt elérhető. Az északi megkerülőn az Ipari park és az M1-es autópálya is könnyen megközelíthető. Babaváró és CSOK+ hitel igényelhető, irodánk díjmentes hitelügyintézéssel segíti ügyfeleit. (hiv. szám: 5825.)

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2023
Terasz:
12,5 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
kocsibeálló
garázs
kert
kertkapcsolatos
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
amerikai konyha
étkező
terasz
bútorozatlan
vízórás
hőszigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bernadett Tóth Panoráma Ingatlan Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 389 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bernadett Tóth Panoráma Ingatlan Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 389 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY