Eladó lakás Hévíz 111 nm
Eladó lakás Hévíz 111 nm
Eladó lakás Hévíz 111 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7991748
Referenciaszám: M270816-4589571
Frissítve: 10 napja

Hévíz eladó téglalakás 2 szobás: 99 millió Ft

99 millió Ft
891 892 Ft/m²
111 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 287 323 Ft
Második évtől
392 112 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kiváló lehetőség Hévíz központjában! Eladásra kínálunk egy modern és páratlan stílusban berendezett, 111 nm-es földszinti lakást, amelybe beletartozik egy 10 nm-es terasz és egy 17 nm-es kocsibeálló. Az ingatlan teljesen felszerelt, minden igényt kielégítő, amely csodálatos helyen található. Közel van a központhoz, így könnyen elérhető a város pezsgése, ugyanakkor nyugodt, csendes környezetben található. A Balaton, Badacsony és Keszthely mindössze 10 perces autóútra van. 45 nm-es amerikai konyhás nappalija minden esetben világos és ha az idő engedi tökéletesen napfényes. Az ingatlan rendelkezik egy gyönyörű kerttel és napozóterasszal, ahol szép időben kellemesen pihenhetnek a leendő tulajdonosok vagy vendégek. Ugyanis jelenleg is Hévíz egyik legkedveltebb apartmanjaként funkcionál. Elhelyezkedése ideális a turisták számára is. Közel található több népszerű látnivaló, mint például a Kéktemplom, az evangélikus templom és a Jézus Szíve templom. A legközelebbi repülőtér a 15 km-re lévő Hévíz-Balaton repülőtér. Éljen a lehetőséggel, hogy Öné legyen ez a csodálatos lakás Hévíz szívében. Amennyiben befektetésként vásárolná meg az ingatlant és szeretné szálláshelyként üzemeltetni, a jelenlegi tulajdonos minden körű segítséggel szolgál a kedves új tulajdonosnak. Ha szeretné, hogy körbe vezessem és jobban szeretné megismerni az ingatlant akkor kérem hívjon bármikor! *Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel konstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2014
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dekkert Dániel Fonyód OTP Ingatlanpont Az iroda összes hirdetése
+36 30 975 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dekkert Dániel Fonyód OTP Ingatlanpont Az iroda összes hirdetése
+36 30 975 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY