Eladó lakás Keszthely 197 nm
Eladó lakás Keszthely 197 nm
Eladó lakás Keszthely 197 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8073186
Referenciaszám: LK037205
Frissítve: 1 hónapja

Keszthely eladó téglalakás 4 szobás: 279 millió Ft

279 millió Ft
1 416 244 Ft/m²
197 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma
tetőtér
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 809 729 Ft
Második évtől
1 105 042 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Luxus penthouse balatoni örök panorámával.Balaton nyugati fővárosában, Keszthelyen a parttól 1,5 perc távolságban 4. emeleti panorámás penthouse luxus-lakás eladó.Lokáció:Magyarország nyugati felének legfőbb látványosságai, rekreációs élményt nyújtó pontjainak közelében található Keszthely.Mind kultúrájával, mind építészeti örökségével egyedülálló a balatoni régióban.Budapesttől autóval az M7-es autópályán mintegy 90 perc alatt elérhető.A Sármelléki nemzetközi repülőtér kevesebb mint 20 perc alatt elérhető.Hévíz autóval mindössze 10 perc.A Badacsonyi borvidék és a Tanúhegyek alig 20 percnyire vannak, a Kis-Balaton alig 30 perc.Ez a lokáció a befektetők számára is kecsegtető, növeli az ingatlan kiadhatóságát.Az épület:Az épületek hagyományos építési módban kerülnek kivitelezésre, monolit vasbeton vázszerkezettel,statikailag méretezett monolit vasbeton födémekkel, kitöltő kerámia és pórusbeton falakkal. Az épületek fedése antracit színű Prefa® korcolt lemez fedéssel ellátott tetőfelületek. 15 cm vastagságú homlokzati hőszigetelő rendszer. Mapei® rendszerű, kapart nemes vakolatfelületképzés, fehér színben, antracit nyílászáró parapet betétekkel. Az Internorm® ablakok, tolóajtók és erkélyajtók külső oldalon antracit színű, alumínium vértezetű, belső oldalon fehér színű, korszerű minimum Uw=1,0 W/m²K hőátbocsátási értékű, műanyagprofilrendszerből készülnek, 3 rétegű hőszigetelő üvegezéssel, jó légzárással, továbbá akusztikailagmegfelelő szerkezettel. Okosotthon előkészítés, klímaberendezések beszerelése megtörtént.A lakás:A lakásba lifttel bejutni a legelegánsabb, amit kizárólag a tulajdonosnak legyártott kártyával irányíthatunk. Természetesen lépcsőn is megközelíthető. Egy térelválasztó faltól 2 lépést ellépve tárul a szemünk elé a gyönyörű nappali-étkező konyha és a csodálatos balatoni panoráma. 3 tágas hálószoba, 2 fürdőszoba szolgálja a tulajdonosok kényelmét. Minden szobában panorámás ablakok a Balatonra. Minden helyiséget meleg burkolat tesz otthonossá (a fürdő és a mosdó kivételével természetesen) A terasz körbeöleli az egész ingatlant. A teraszra fagyálló greslap burkolat került, üveg korlát, hogy 100% élvezhető legyen a panoráma és jakuzzi kiállás a luxus otthon elengedhetetlen kellékeként.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2023
Erkély:
81 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan
lift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Berecz Attila Duna House - Hollán utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 996 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Berecz Attila Duna House - Hollán utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 996 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY