Eladó lakás Komárom, Szőny 32 nm
Eladó lakás Komárom, Szőny 32 nm
Eladó lakás Komárom, Szőny 32 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 7990277
Frissítve: 2 hónapja

Komárom eladó téglalakás 1+1 fél szobás: 19,5 millió Ft

19,5 millió Ft
609 344 Ft/m²
32 m²
Alapterület
1+1 fél szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 56 591 Ft
Második évtől
77 230 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Üdvözlöm Engedje meg hogy bemutassam pár szóban Komárom új építésű ingatlan projektjét. A lakások közvetlenül az építtetőtől köthetőek le most még a legkedvezőbb áron. A lakópark a forgalom elől elzárt zöld területen helyezkedik el, melynek köszönhetően kellemes, igényes környezetet biztosít majd lakóik számára. "A" "B" "C" típusú ingatlanok helyezkednek el a lakóparkon belül, melyben megtalálható erkélyes, loggiás, tetőteraszos, és saját kerttel rendelkező lakások is. A lakások mérete 32 nm-től - 52 nm-ig megtalálható. Az A épület lakásai 32nm - 42 nm területtel rendelkeznek, garzon, és nappali + 1 hálószobás kialakítással. A földszintiek terasszal és kertkapcsolattal rendelkeznek, vagy a közös kert felé, vagy a belső átriumos udvarok felé. Az emeleti lakások francia erkéllyel készülnek, van ahol loggia kialakítással. A B épület lakásai 52 nm alapterülettel, nappali és 1 hálószoba kialakítással rendelkeznek. A fölszintesek terasszal, az emeletiek loggiaval rendelkeznek majd. A C épületek lakásai 32 nm - 52 nm kialakítással kerülnek megépítésre, a nappalik a teraszon keresztül kertkapcsolattal rendelkeznek. Emelt szerkezetkész állapotban kerülnek eladásra, 608.000 - 658.000.-Ft/nm áron, épületek függvényében . Opcionálisan megvásárolható gépkocsi beálló helyek is : 1.200.000.-Ft/db áron. A földszinti lakásokhoz tartozó zöld terület nagysága változó, ára bruttó 19.000Ft/m², előkert 5000Ft/m2, az emeletiekhez tartozó terasz 120.000 Ft/m2. A közel 30 ezer négyzetméteres területen a zöldövezeti lakópark megvalósításakor arra törekedtek a beruházók, hogy az épületek és az zöldterület aránya, egy kellemes, élhető ugyanakkor modern életvitelt teremtsen lakói számára. A lakás fűtés elektromos áramon keresztül (hűtő-fűtő klíma) valósul meg, az ingatlan belső burkolatának ( csempe, járólap, laminált parketta, szaniterek ) a kivitelezése , kialakítása már az új tulajdonosára vár. Irodánk teljeskörűen tudja bonyolítani az egész vásárlási folyamatot. Amennyiben egy jó befektetést szeretne ne tétovázzon hívjon vagy írjon e-mailt a megadott számon.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
1
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
2025
Energetikai besorolás:
A
villany
víz
csatorna
összkomfortos
kocsibeálló
saját parkoló
kertkapcsolatos
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
belsőkert
amerikai konyha
kamra
gardrób
terasz
kábeltévé
internet
telefon
alacsony közös költség
hőszigetelt
lift
riasztó
klíma
szigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Relax Home Relax Home Az iroda összes hirdetése
+36 70 905 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Relax Home Relax Home Az iroda összes hirdetése
+36 70 905 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY