Eladó lakás Komárom 53 nm
Eladó lakás Komárom 53 nm
Eladó lakás Komárom 53 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7736613
Referenciaszám: 210600396
Frissítve: 16 napja

Komárom eladó téglalakás 2 szobás: 40 millió Ft

40 millió Ft
754 717 Ft/m²
53 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 116 090 Ft
Második évtől
158 429 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Fűtéskészen rád vár ez a nappali + 1 szobás földszinti újépítésű téglalakás Komáromban. Gyere, nézd meg személyesen, válassz burkolatokat, szanitereket, mert kulcsrakészre is kérheted, ha nincs időd ezzel foglalkozni. Lakás: 50,25 nm, fedett előtér: 6,05 nm, Nézd meg a videót! Műszaki tartalom: Energetika: BB 30 cm-es főfalak 16 cm vastag expandált polisztirol hab (EPS) szigeteléssel, dryvit rendszerben A lakáselválasztó falak 25 cm, a lakáson belüli válaszfalak 10 cm vastag vázkerámia téglából készültek. A födémekben 4 cm lépésálló hangszigetelés és 3 cm lépéshangszigetelés került elhelyezésre, mely a kopogóhang gátlásban játszik szerepet. A szigetelés fölé pedig 6 cm vastag esztrich beton került. Az ablakok és az erkélyajtók német gyártmányú 82 mm vastag ETIK BLUE-EVOLUTION 6 légkamrás profilból, 3 rétegű hőszigetelő üvegezésűek, kívül-belül fehér színben, amelyek tökéletes hő- és hangszigetelést biztosítanak A nyílászárók alumínium redőnyökkel ellátottak A villamos hálózat 32 A-es Az épületben korszerű gyengeáramú hálózat került kiépítésre, amely magában foglalja a kaputelefon, kábeltévé, internet hálózatot. Padlófűtés a lakásban, + a fürdőkben törölközőszárítós radiátor felszerelve A fűtés- és melegvíz-ellátásról központi kazánok gondoskodnak Minden lakás egyedi hőmennyiségméréssel kerül kialakításra, a melegvíz és a hidegvíz fogyasztás is lakásonként egyedi mérővel van ellátva Kaputelefonrendszer Schindler lift, az épületen belüli akadálymentes közlekedésért Térkövezett belső udvarban történő parkolás KULCSRAKÉSZEN IS KÉRHETED! Van számodra 2 db GK beálló is zárt udvaron belül (+ 2*2 M Ft!) Hívj, ha pont ilyet keresel saját részre, vagy befektetésre!  

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Házközponti fűtés egyedi méréssel
Építés éve:
2022
Energetikai besorolás:
BB (2016-2023-as besorolás)
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
internet
vízórás
hőszigetelt
lift
akadálymentesített

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hartmann-né Ildikó Viki Dr. Fekete Ingatlan Iroda Csoport - Ügyvédházak Győr Az iroda összes hirdetése
+36 20 481 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hartmann-né Ildikó Viki Dr. Fekete Ingatlan Iroda Csoport - Ügyvédházak Győr Az iroda összes hirdetése
+36 20 481 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY