Eladó lakás Kóny 92 nm
Eladó lakás Kóny 92 nm
Eladó lakás Kóny 92 nm
+3 fotó
Hirdetéskód: 7840479
Referenciaszám: 165902064
Frissítve: 21 napja

Kóny eladó téglalakás 3 szobás: 34,9 millió Ft

34,9 millió Ft
379 348 Ft/m²
92 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 101 289 Ft
Második évtől
138 229 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kóny egyik kellemes - szépen gondozott utcájában eladó egy ikerházi LAKÁS!!   A lakás utcafrontról megközelíthető.  A szélfogón keresztül belépve egy tágas amerikai konyhás nappaliba érünk, szép konyhabútorral berendezve. A két nagyméretű hálószoba laminált padlóval van burkolva. A kádas és zuhanyzós nagyméretű fürdőszobán keresztül egy háztartási helyiségbe érünk. 92nm. Szükség esetén kevés ráfordítással egy harmadik hálószoba kialakítható. Kényelmes - tágas - azonnal átvehető!!   A lakást egy teljeskürűen felújított családi házból alakították ki.   Műszakilag:  50 cm vastag tégla főfalazatú, 10 cm-es hőszigeteléssel rendelkező masszív szerkezetű épület minden részlete megújult. Cserélésre került az összes a nyílászáró, a teljes víz és villanyvezeték hálózat, világítástechnika, szaniterek, gépészet, a burkolatok, födémszigetelés, lécezés és a tető héjazata. A tető-főgerendázat eredeti vörösfenyő, az állószékek jelentős hányada szintén új. A közös fal dupla: 2x 12 cm-es tégla, közötte hő és hangszigeteléssel. Klíma előkészítés a nappaliban és az egyik hálószobában található. A kondenzációs kombi gázkazán a hidegburkolatú helyiségekben padlófűtéssel, a hálószobákban pedig radiátoros hőleadókkal gondoskodik a melegről. Külön kémény áll rendelkezésre egy esetlegesen beszerelhető vegyestüzelésű kazánnak. Elektromos áram: 3x 25 Amper/380 Volt. A két lakóegységnek KÜLÖN-  KÜLÖN közüzemi órái  vannak. Az új konyhabútor gépesített. A két hálószobában laminált parketta, a többi helyiségben járólap található.  Az összes mennyezeti fényforrás 5 Wattos LED.    A Ház előtti tágas részen díjmentesen lehet parkolni.   Elérhető áron lehet most az Öné egy tágas OTTHON ! Győrtől pár kilométerre. HÍVJON!!! AKÁR HÉTVÉGÉN IS.   Irodánkban bankfüggetlen hitel tanácsadással és ügyintézéssel segítünk álmai megvalósításában. Állami támogatások intézése!  Energetikai és jogi ügyintézés!  

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
ipari áram
összkomfortos
kocsibeálló
amerikai konyha
bútorozott
vízórás
hőszigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváthné Erika EraLak Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 334 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváthné Erika EraLak Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 334 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY