Eladó lakás Mezőtúr 110 nm
Eladó lakás Mezőtúr 110 nm
Eladó lakás Mezőtúr 110 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 7929776
Referenciaszám: 42659
Frissítve: 16 napja

Mezőtúr eladó téglalakás 3+1 fél szobás: 20 millió Ft

20 millió Ft
181 818 Ft/m²
110 m²
Alapterület
3+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 58 045 Ft
Második évtől
79 215 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A szolnoki CasaNetWork Ingatlan Iroda eladásra kínál Mezőtúr központjához közeli, csendes kertes házas térületen, egy 110 m2 kétszintes lakást. Az ingatlan a város béketelepi, szilárd úton jól megközelíthető területén fekszik. - A ház szerkezete hibátlan, stabil, repedések, felázás, és vakolat málás nem látható. - A lapos tető és az esőcsatorna közel múltban felújításra került. - A lakás belső terei viszont teljes felújítást igényelnek, nyílászárók, festés, burkolatok.  - A fűtés gázkazánról és a rendszerben lévő vegyes tüzelésű kazánról is működtethető. - A három nagy és egy fél szoba elrendezése ideális, külön bejáratúak. - Az egyéb helyiségek fürdőszoba, kazánház, kamra, előterek, külön álló WC, lépcsőház melyben műkő lépcső található, kényelmes méretűek és jó elosztásúak. - A hátsó kijáraton keresztül kis kertbe léphetünk, ahol a lakáshoz tartozó tároló helyiség is található. Kinek ajánlom? Aki vállalja a belső terek saját igény szerinti felújítását annak érdekében, hogy egy igazi otthont teremtsen családja részére. Amennyiben a CASANETWORK SZOLNOKI IRODÁJA által kínált lakás, vagy bármely, a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal! /A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek /Irodánk teljes körű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatan értékbecslés, energiai tanúsítvány készítése. CASANETWORK - Ingatlanban otthon vagyunk! 

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Libárdi Géza CasaNetWork Szolnok Az iroda összes hirdetése
+36 20 437 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Libárdi Géza CasaNetWork Szolnok Az iroda összes hirdetése
+36 20 437 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY