Eladó lakás Miskolc, Bodótető 73 nm
Eladó lakás Miskolc, Bodótető 73 nm
Eladó lakás Miskolc, Bodótető 73 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 7967922
Referenciaszám: 167161
Feltöltve: 2 hónapja

Miskolc eladó téglalakás 3 szobás: 64,9 millió Ft

64,9 millió Ft
889 041 Ft/m²
73 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 188 356 Ft
Második évtől
257 051 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Miskolc Szentpáli utcai Ingatlaniroda kínálatában eladó a #167161 hivatkozási számú miskolci társasházi lakás. Az eladó miskolci társasházi lakás jellemzői: - exkluzív környezet Miskolc egyik legkedveltebb lakóparkjában, a Bodóteraszon - 2 szoba + nappalis kialakítású, 73 m2-es lakás - 3 külön bejáratú szobás, amerikai konyhás, étkezős kialakítás - tágas, világos közlekedők, külön toalett emelik a komfort érzetet - 2 terasz 2 különböző irányban, melyből az egyik panorámás kilátással rendelkezik - a fűtésért extra takarékos Ariston kondenzációs gázkazán felel (kb 8-9 eft átalányban) - a megtermelt meleget modern lapradiátorokon keresztül kapjuk - a nyári hőséget hűtő-fűtő inverteres klímával enyhíthetjük a nappaliban - szintén az alacsony rezsiköltségeket biztosítja a 15 cm-es falazati szigetelés, valamint a hő és hangszigetelt műanyag nyílászárók - festett, glettelt falak, laminált parkettás szobák, járólappal burkolt fürdő és közlekedők - az ablakokon redőny és szúnyogháló is található - a lépcsőház tágas, világos, akadálymentesített, lifttel ellátott, ami egészen a garázsszintig közlekedik - ebben a vételárban a mélygarázsban lévő beállóhely(ek) és a tároló(k) NINCSENEK benne, azok külön megállapodás tárgyát képezhetik! - a ház exkluzív, panorámás környezetben fekszik, a belvárostól mindössze pár percnyire autóval, de autóbusz megálló is csak 400 méter - kozmetika, fodrászat, kisbolt, ügyvéd is megtalálható a lakóparkban, legközelebbi szupermarket mindössze 1 km - az ingatlan CSOK PLUSZ-ra alkalmas, kedvező hitellehetőségek mellett is - szuper, egyedi lehetőség, hívjon mihamarabb, tekintse meg, és tegyen ajánlatot Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó miskolci társasházi lakás, vagy bármely más társasházi lakás és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #167161 Az Openhouse Miskolc Szentpáli utcai Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A társasházi lakás vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2008
Erkély:
5 m²
Terasz:
5 m²
Energetikai besorolás:
A++
Napelem:
Nincs
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
kocsibeálló
saját parkoló
garázs
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
amerikai konyha
étkező
gardrób
erkély
terasz
kábeltévé
internet
telefon
beépített konyhabútor
gépesített
alacsony közös költség
vízórás
hőszigetelt
lift
kaputelefon
klíma
redőny
akadálymentesített
szigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Zsurki Csaba Openhouse Miskolc Szentpáli utcai Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 322 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Zsurki Csaba Openhouse Miskolc Szentpáli utcai Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 322 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY