Eladó lakás Miskolc, Bodótető 99 nm
Eladó lakás Miskolc, Bodótető 99 nm
Eladó lakás Miskolc, Bodótető 99 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8118417
Referenciaszám: 698900430
Frissítve: 2 napja

Miskolc eladó téglalakás 4 szobás: 85 millió Ft

85 millió Ft
858 586 Ft/m²
99 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 246 692 Ft
Második évtől
336 662 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Miskolc Bodótető kertvárosi részén eladó egy 4 szobás ÚJSZERŰ lakás! Miskolc belvárosában talàlható lakás beszámítható a vásárlásba! Főbb információk: - A lakás a 2. emeleten található, alapterülete bruttó 118 m2. (99 m2 lakóterület + 19 m2 erkély) - Az ablakok műanyag hőszigetelt kivitelűek, 3 rétegű üvegezéssel, mely minden helyiségben redőnnyel és szúnyoghálóval ellátott. - A lakások közötti elválasztásról 30 cm vastagságú hanggátló falak gondoskodnak. - A melegvizet 2 darab 80 literes Ariston villanybojler biztosítja. - A lakás fűtése és hűtése kedvezményes H tarifás Mitsubishi hőszivattyús rendszer által történik: 2 beltéri egység által 2 zónára osztva szabályozható és időzíthető. - A homlokzat 15 cm hőszigeteléssel van ellátva. - Az ingatlan elosztása: a nappali-konyha-étkező egy légtérben található, 3 külön nyíló szoba, fürdőszoba, WC, polcozott kamra, közlekedő + előszoba beépített szekrénnyel, mely helyiségek együttes alapterülete: 98,57 m2. - A lakáshoz tartozik egy 11,29 m2 burkolt terasz, mely két szobából is megközelíthető, továbbá egy 8,10 m2 nagyságú erkély. - A lakás esztétikai és műszaki állapota kiváló, beépített gépesített konyhabútor, minőségi burkolat, elegáns fürdőszoba, kényelmes tágas terek és rendkívül alacsony rezsi jellemzi. - Ingyenes parkolás közvetlenül a társasház előtt megoldható vagy mélygarázsban teremgarázshely vásárolható, illetve bérelhető. - A belső zárt udvaron játszótér, pihenőpark került kialakításra. - Miskolc belvárosa 2-3 percre megközelíthető gépkocsival, a 34-es autóbuszmegálló 100 méterre található. - Csendes, nyugodt környék, zöld övezetben, mégis a belvároshoz közel. A LAKÁS TELJES BÚTORZATA MEGBESZÉLÉS TÁRGYÁT KÉPEZI! KIVÁLÓ VÁLASZTÁS SAJÁT RÉSZRE FIATAL PÁROKNAK, NAGY CSALÁDOSOKNAK ÉS IDŐSEKNEK EGYARÁNT VAGY BEFEKTETŐKNEK BÉRBEADÁS CÉLJÁBÓL!! Amennyiben ez lehet álmai otthona, vagy befektetőként jó hozamot biztosító befektetése, úgy kérem hívjon és örömmel megmutatom Önnek!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2018
Erkély:
8,1 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna
kamra
gardrób
erkély
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Palocsányi Tamás Newex Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 165 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Palocsányi Tamás Newex Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 165 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY