Eladó lakás Miskolc, Bajcsy Zsilinszky 32 nm
Eladó lakás Miskolc, Bajcsy Zsilinszky 32 nm
Eladó lakás Miskolc, Bajcsy Zsilinszky 32 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 7927339
Referenciaszám: 205703953
Frissítve: 20 napja

Miskolc eladó téglalakás 1 szobás: 16,9 millió Ft

16,9 millió Ft
528 125 Ft/m²
32 m²
Alapterület
1 szoba
Szobák száma
4. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 49 048 Ft
Második évtől
66 936 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
  Egyedülállók, befektetők figyelem! Ha egy hangulatos, újszerű lakást keres, akkor ne is keressen tovább. Ezt a Bajycsy-Zsilinszki úton lévő,  32m2-es, 4. emeleti, 1 szobás, tartósan alacsony rezsivel rendelkező mini garzonlakást elsősorban befektetőknek ajánlanám kiadásra, mivel a belvárostól 5 perc sétára fekszik, vagy egyedülállóknak első lakásként.    A 2005-ben ráépítéssel kialakított lakásból kuckószerű, igazán barátságos otthon alakítható ki. Már a külső, lakáshoz vezető folyosóra érkezve magával ragadó a kedves hangulata.   Az ingatlanba belépve szemben található a szoba, amely déli fekvésű, rengeteg napfényt kap, mindemellett hátsó udvarra néz, ami biztosítja a csendes pihenést. A lakás magában foglal még egy konyhát, illetve egy ideális méretű fürdőszobát, ahol bőven elfér a mosógép is.   Mindamellett, hogy az állapota újszerű, a jelenlegi tulajdonosai nagyon gondosan őrzik a állagát, a napokban lett kicserélve a szoba burkolata, illetve új, kondenzációs gázkazán került beszerelésre, mely a lakás melegét és a kellemes meleg vizet is biztosítja.     A lépcsőház tiszta és rendes, a szomszédok kedves, intelligens emberek. Közlekedés szempontjából is jó választás, közvetlen közelben van busz és a villamosmegálló, a belváros 10 percnyi sétával elérhető.   Frekventált elhelyezkedését tekintve óvoda, iskolaorvosi rendelő, gyógyszertár, posta, étterem, bevásárlási, szórakozási lehetőségek karnyújtásra vannak. Nyáron 1 perc séta után a városi strandon találjuk magunkat és a vasútállomásig sem több idő, mint 3 perc Ha Önnek is úgy tetszik, mint nekem, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon és vásárolja meg mielőbb! Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.     

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
5
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2005
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
internet
gépesített

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Soós Anna Büki Immobilien Az iroda összes hirdetése
+36 70 454 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Soós Anna Büki Immobilien Az iroda összes hirdetése
+36 70 454 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY