Eladó lakás Mogyoród 62 nm
Eladó lakás Mogyoród 62 nm
Eladó lakás Mogyoród 62 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8108659
Referenciaszám: U0042488
Feltöltve: 1 hónapja

Mogyoród eladó téglalakás 3 szobás: 63 millió Ft

63 millió Ft
1 016 129 Ft/m²
62 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 182 842 Ft
Második évtől
249 526 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ha családodnak keresel új otthont, akkor ne keress tovább, mert megtaláltad! Eladó egy új, lakóingatlan Pest megye egyik felkapott környékén, Mogyoródon. Az ingatlan teljesen új építésű, őszre elkészül. Az ingatlan 62 nm alapterületű, 3 szobával és 1 fürdőszobával rendelkezik. A terasz mérete 16 nm, így a család bármikor élvezheti a friss levegőt és a napsütést. Az udvari beálló biztosítja az autók biztonságos parkolását. Az ingatlan világos és modern kialakítású, így mindenki megtalálja benne a számítását. A fűtés hőszivattyúval történik, így az energiaköltségek alacsonyak lesznek. Az ingatlan a Mogyoród egyik legjobb lakóparkjában található, ahol a környék ellátottsága kiváló. A környék biztonságos közlekedés sem okoz problémát, hiszen a Gödöllői út mellett található, így az autóval közlekedőknek Budapest 25 percre van. A tömegközlekedési lehetőségek is kiválóak, így azoknak sem kell aggódniuk, akik inkább a tömegközlekedést részesítik előnyben. Ha bármilyen kérdésed lenne az ingatlannal kapcsolatban, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot. Ügyfeleink bizalommal kereshetnek minket, hiszen mindig szívesen állunk rendelkezésükre. Ne habozz, és vedd fel velünk a kapcsolatot még ma, hogy megtekinthessük az ingatlant!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
1
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Geotermikus
Építés éve:
2024
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna
összkomfortos
kocsibeálló
saját parkoló
jó közlekedésű
panoráma
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Salétros Dániel Intor Ingatlan Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 20 661 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Salétros Dániel Intor Ingatlan Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 20 661 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY